Ana Sayfa Apple Vision Pro depolama kabini görenleri hayal kırıklığına uğrattı!

Vision Pro depolama kabini görenleri hayal kırıklığına uğrattı!

0
vision pro teslimat

Apple’ın mağazalarını Apple Vision Pro’nun lansmanı için hazırladığının birkaç göstergesinden biri olarak, başlık tanıtımlarında kullanılan öğeleri içerecek yeni bir kabin görüldü. İşte söz konusu Vision Pro depolama kabini.

Apple Vision Pro depolama kabini şaşırttı!

Apple, Apple Vision Pro’yu 19 Ocak’tan itibaren ön siparişe sunmaya hazırlanıyor ve satışlar 2 Şubat’tan itibaren başlayacak. Hazırlıklarının bir parçası olarak, ABD’deki Apple Mağazalarını potansiyel alıcılara tanıtımlar sunmak üzere hazırlıyor. Değişikliklerden biri de showroom katında yeni bir dolabın ortaya çıkması.

Bloomberg’den Mark Gurman tarafından Pazartesi günü X aracılığıyla paylaşılan ahşap dolap, bir masanın ucunda gösteriliyor. Dolap sıradan ve dört çekmeceli, üzerinde hiçbir eşya yok ve açık bir etiketleme de bulunmuyor. Ayrıca masadan farklı bir genişliğe sahip olduğu için vitrinin geri kalanından biraz ayrılıyor ve ahşap görünümlü olmasına rağmen yakındaki masanın rengiyle tam olarak uyuşmuyor.

Gurman Pazar günü, Apple Vision Pro’nun tanıtımı için Apple Store’a giden Apple müşterilerinin mağazanın özel alanlarına götürüleceğini yazdı. Ziyaret, 25 dakikaya kadar sürebilecek bir demo da dahil olmak üzere, görünüşe göre müşterinin yüz taramasını ve baş boyutlarına ve görüşlerine göre hızlı bir şekilde monte edilmiş bir kulaklığı içerecek.

Apple’ın şirket için önemli bir yeni ürünü piyasaya sürmesi ve özel demo alanlarına duyulan ihtiyaç göz önüne alındığında, kabin muhtemelen mağaza içi değişikliklerin sadece küçük bir parçası olacak ve önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazlası yapılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz