Ana Sayfa Apple tvOS 17.3 betası yayınlandı!

tvOS 17.3 betası yayınlandı!

0
tvOS 17.3

Geliştiriciler artık Apple TV’de test etmek üzere tvOS 17.3 dördüncü beta sürümünü edinebilirler. Test programına katılan geliştiriciler, Apple Geliştirici Merkezi’ni ziyaret ederek veya halihazırda beta sürümünü çalıştıran Apple TV set üstü kutularını güncelleyerek en son yapıya erişebilirler.

tvOS 17.3 beta geliştiricilere açıldı!

Herkese açık beta sürümleri genellikle geliştirici muadillerinden kısa bir süre sonra ortaya çıkar ve herkes kullanıma sunulduğunda Apple Beta Yazılım Programı aracılığıyla bunları test etmek için kaydolabilir. Dördüncü tvOS 17.3 geliştirici betası, 9 Ocak tarihli üçüncü betanın ardından gelirken, ikinci beta 3 Ocak’ta yayınlanmıştı. tvOS 17.3’ün dördüncü beta sürümü 21K646 yapı numarasıyla üçüncü sürüm olan 21K5643b’nin yerini alıyor.

iOS ve watchOS güncellemeleri daha görünür değişikliklere sahip olma eğilimindeyken, tvOS genellikle daha arka plandadır ve özelliklerden ziyade performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerinden oluşur. İşletim sisteminde bazı kayda değer değişiklikler olma ihtimali olsa da, bunlar nispeten nadiren ortaya çıkıyor.

Apple, kullanıcıların beta işletim sistemlerini ya da genel olarak beta yazılımları “görev açısından kritik” ya da birincil aygıtlara yüklememelerini şiddetle tavsiye ediyor. Test kullanıcıları bunun yerine ikincil ya da gerekli olmayan donanımları kullanmalı ve kritik verilerinin her zaman yeterli yedeğini aldıklarından emin olmalıdır.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? tvOS 17.3 beta sürümünü denemek istiyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz