Ana Sayfa Apple Vision Pro Wi-Fi 6E özelliğine sahip olmayacak!

Vision Pro Wi-Fi 6E özelliğine sahip olmayacak!

0
vision pro teslimat

Apple, ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak olan Vision Pro için FCC onayını alırken, cihazın hangi özellikleri içermeyeceği konusunda daha fazla ayrıntı elde ediyoruz. Vision Pro Wi-Fi 6E özelliği yanında Ultra Geniş Bant teknolojisinden de yoksun olacak.

Vision Pro Wi-Fi 6E yanında bu özelliğe de sahip olmayacak

Vision Pro bu özelliklere sahip olmamasıyla kullanıcıları üzecek. İlk olarak cihaz, en yeni iPad Pro modellerinde, iPhone 15 Pro modellerinde ve MacBook Air serisi hariç tüm mevcut Mac modellerinde bulunan daha gelişmiş Wi-Fi 6E standardı yerine hem 2,4 GHz hem de 5 GHz frekans bantlarıyla çalışacak Wi-Fi 6 standardına sahip olacak.

iPad 10 ve iPhone 15 modelleri gibi daha modern cihazların geri kalanı hala Wi-Fi 6 standardını kullanıyor. ikincil olarak ise Vision Pro, SE hariç iPhone 11 ve sonraki modellerin, AirPods Pro 2’nin ve Ultra dahil Apple Watch Series 6 ve sonraki modellerin aksine Ultra Geniş Bant teknolojisini desteklemeyecek.

M2 ve R1 yongaları tarafından desteklenen Vision Pro, 256 GB depolama alanı ve 16 GB birleşik bellek ile 3.499 dolardan başlayacak. Ön siparişler 19 Ocak Cuma günü saat ABD’de 17:00’de başlayacak. Kullanılabilirlik ise 2 Şubat Cuma günü başlayacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellikler ilerleyen nesillerde eklenecek mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz