Ana Sayfa Apple watchOS 10.3 beta sürümü yayınlandı!

watchOS 10.3 beta sürümü yayınlandı!

0
watchOS 10.3

watchOS 10.3 için dördüncü geliştirici beta sürümü, sürüm adayı olarak test edilmek üzere yayınlandı. Beta programına katılan geliştiriciler en son sürümü Apple Geliştirici Merkezi üzerinden ya da cihazlarını beta yazılımıyla güncelleyerek edinebilirler.

watchOS 10.3 beta sürümü heyecanlandırdı!

Herkese açık beta sürümleri genellikle geliştirici sürümlerinden kısa bir süre sonra Apple Beta Yazılım Programı aracılığıyla kullanıma sunuluyor. watchOS 10.3 için dördüncü geliştirici betası, 9 Ocak’ta tanıtılan üçüncü betanın ardından gelirken, ikinci tur 3 Ocak’ta gerçekleşti.

Şimdiye kadar watchOS 10.3’te önemli bir yeni özellik yok gibi görünüyor. Bu nedenle, bir hata düzeltme ve performans iyileştirme düzeltme sürümü olabilir. watchOS 10.3’ün dördüncü derlemesi 21S644 numarasını taşıyor ve üçüncü derleme olan 21S5642a’nın yerini alıyor.

Apple, kullanıcıların beta işletim sistemlerini ya da diğer beta yazılımlarını “görev açısından kritik” ya da birincil aygıtlara yüklememelerini şiddetle tavsiye ediyor, çünkü veri kaybına yol açabilecek küçük bir sorun ihtimali bulunuyor. Test kullanıcıları bunun yerine ikincil ya da gerekli olmayan donanımları kullanmalı ve kritik verilerinin her zaman yeterli yedeğini aldıklarından

Aynı zamanda Apple Watch Unity Bloom kadranı da yayınlandı. Unity Bloom Apple Watch kadranı, daha eşitlikçi bir dünya arayışına yönelik kalıcı bir bağlılığı simgeleyen bir çiçek tasarımı sergiliyor. Kullanıcılar tam çiçekli veya tek çiçekli bir düzenleme arasında seçim yapabiliyor ve bileklerini kaldırdıklarında çiçekler açmaya ve canlı tonlarla dolmaya başlıyor.

iPhone ve iPad kullanıcıları da Kilit Ekranları için ekran etkin olduğunda renklerle dolan bir çiçek taslağı sunan yeni Unity Bloom duvar kağıdı ile ırkçılığa karşı desteklerini gösterebiliyorlar.emin olmalı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz