Ana Sayfa Apple Netflix Vision Pro ile çalışmayacak!

Netflix Vision Pro ile çalışmayacak!

0
netflix apple

Apple’ın Vision Pro kulaklığı piyasaya çıktığında özel bir Netflix uygulamasına sahip olmayacak. Yayın devinin Apple’ın başlığı için özel bir uygulama başlatmayı planlamadığı ve iPad uygulamasını platformla uyumlu hale getirmek istemediği bildiriliyor. Netflix Vision Pro ile çalışmayı reddediyor.

Netflix Vision Pro için içeriklerini hazırlamak istemiyor!

Bu hamle, kullanıcıların Netflix’i özel bir uygulamada izleyemeyecekleri anlamına geliyor. Disney Plus, Max, Amazon Prime Video ve Paramount Plus dahil olmak üzere başlık için destek duyuran diğer yayın hizmetleri gibi. Bunun yerine, kullanıcılar Netflix’teki içerikleri bir web tarayıcısında izlemek zorunda kalacaklar.

Bu da kullanıcıların izledikleri filmleri veya TV dizilerini çok daha az sürükleyici hale getirecek. Ayrıca, Netflix’in web uygulamasındaki video kalitesi tarayıcıya göre değiştiğinden, kullanıcıların içeriği çevrimdışı izlemelerini engelleyecek ve çözünürlüğe sınırlamalar getirebilecek.

Netflix, Meta’nın Quest başlıkları serisi için bir uygulama oluşturmuş olsa da, uygulama oldukça eski. Netflix sözcüsü Kumiko Hidaka, The Verge’e yaptığı açıklamada, “Üyelerimiz, Mac’lerde Netflix’in keyfini çıkarabildikleri gibi Vision Pro’daki web tarayıcısında da Netflix’in keyfini çıkarabilecekler” dedi.

Apple’ın dün Vision Pro’nun Disney Plus ve Apple TV’den 3D filmler ve deneyimlerle piyasaya sürüleceğine dair duyurusunda Netflix’ten bahsedilmemesi dikkat çekiciydi. Netflix’in 3.499 dolarlık kulaklıkta yer almaması, cihazı en sevdikleri dizi ve filmleri izlemek için bir yer olarak kullanmak isteyenler için daha az cazip hale getirebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz