Ana Sayfa Apple Apple çalışanları Vision Pro için yüzde 25 indirim alacak!

Apple çalışanları Vision Pro için yüzde 25 indirim alacak!

0
vision pro için lens

Apple çalışanları Vision Pro’yu yüzde 25 indirimle satın alabilecek ve bu da cihazın fiyatını vergi hariç 3.500 dolardan yaklaşık 2624 dolara düşürecek. İşte ayrıntılar.

Apple çalışanları Vision Pro için daha az ücret ödeyecek!

Bloomberg’e göre, çalışanlara bugün gönderilen bir notta indirim hakkında bilgi verildi. Geçmişte Apple, HomePod ve Apple Watch gibi yeni ürünlerde yüzde 50 indirim sunmuştu, ancak Vision Pro daha pahalı. Her üç yılda bir çalışanlara bir Mac için 500 dolar kredi veriliyor ve bu kredi Vision Pro için de kullanılabilecek.

Ayrıca Apple, kulaklığı satın alan çalışanlara gerekli olan reçeteli lenslerin maliyetini geri ödemeyi planlıyor. Vision Pro için ön siparişler ABD’de yarın Pasifik Saatiyle sabah 5:00’te başlayacak ve 2 Şubat Cuma günü lansman yapılacak.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz