Ana Sayfa Apple iPhone 16 yakalama düğmesi yakınlaştırıp odaklayabilecek!

iPhone 16 yakalama düğmesi yakınlaştırıp odaklayabilecek!

0
iPhone 16 yakalama düğmesi

Apple, iPhone 16 modellerine yeni bir kapasitif düğme eklemeyi planlıyor. Ekstra düğmeyle ilgili haberler çıktığında, başlangıçta ne işe yaradığını bilmiyorduk, ancak bir rapor bize bazı ipuçları verdi. İşte iPhone 16 yakalama düğmesi hakkında bildiğimiz her şey.

iPhone 16 yakalama düğmesi heyecanlandırdı!

The Information şimdi, destekleyeceği bazı hareketler de dahil olmak üzere Yakalama Düğmesinin işlevi hakkında birkaç yeni ayrıntı paylaştı. Site, düğmenin kapasitif yerine mekanik olduğunu, ancak basınca ve dokunmaya yanıt vereceğini söylüyor. iPhone kullanıcıları düğmeyi sola ve sağa kaydırarak yakınlaştırıp uzaklaştırabilecek, hafifçe basarak odaklanabilecek ve daha güçlü bir basışla bir kaydı etkinleştirebilecekler.

Apple, Yakalama Düğmesini iPhone’un sağ tarafına, Güç düğmesinin altına ve iPhone yatay yönde tutulduğunda parmakla erişim için ideal bir noktaya yerleştirmeyi planlıyor. Şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde mmWave anteninin konumu bu, ancak ekstra düğmenin eklenmesiyle anten cihazın sol tarafına taşınacak.

The Information’a göre Apple, yeni düğmenin iPhone 16 serisi için önemli bir satış noktası olacağına inanıyor ve iPhone’u yatay video çekimi için bir kamera alternatifi olarak daha fazla zorlamak için tanıtılıyor. Apple henüz iPhone 16’nın tasarımını tamamlamadı, bu nedenle düğmenin işlevi ve tasarımı gelecekte değişebilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu düğme nasıl özelliklere sahip olacak? Yeterince verimli ve kapasitif olacak mı? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz