Ana Sayfa Apple macOS Sonoma 14.3 bu özelliklerle gelecek!

macOS Sonoma 14.3 bu özelliklerle gelecek!

0
mac

Apple, macOS Sonoma 14.3 versiyonunun resmi sürüm notlarında, Apple Music çalma listesi işbirliği de dahil olmak üzere yakında Mac’e gelecek bir çift yeni özelliği listeliyor. İşte ayrıntılar.

macOS Sonoma 14.3 bu özelliklerle Mac sahiplerini heyecanlandırdı!

Apple Music çalma listesi işbirliği, bahsetmeye değer tek yeni özellik. Apple Music’e aboneyseniz, bu özellik başkalarını bir çalma listesinde işbirliği yapmaya davet etmenize olanak tanıyacak. Herkes şarkı ekleyebilir, yeniden sıralayabilir ve çıkarabilir ve herhangi bir melodiye emoji ile tepki verebilir.

Ayrıca, Sistem Ayarları’ndaki mevcut AppleCare & Warranty bölümü nihayet Apple ID’nizle giriş yaptığınız tüm aygıtlar için kapsama alanı bilgilerini listeliyor; eskisi gibi yalnızca mevcut aygıtınız ve eşleştirdiğiniz AirPods ve Beats kulaklıklarınız için değil.

Apple’ın yeni sürüm için yayınladığı tam sürüm notları hemen aşağıda yer alıyor. Şirket, macOS 14.3 herkese açık olarak yayınlandıktan sonra bu değişiklik günlüğünü Sonoma güncellemelerindeki yeniliklerin ayrıntılarını içeren sayfasına ekleyecektir. İşte sürüm notları:

macOS 14.3 Sonoma, Mac’iniz için Apple Music’te geliştirmeler ve diğer özellikler, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sunuyor.

Apple Music’teki çalma listelerinde işbirliği yapma özelliği, arkadaşlarınızı çalma listenize katılmaya davet etmenize olanak tanır ve herkes şarkı ekleyebilir, yeniden sıralayabilir ve kaldırabilir
Apple Music’te ortak bir çalma listesindeki herhangi bir parçaya Emoji tepkileri eklenebilir
Ayarlar’daki AppleCare ve Garanti, Apple Kimliğinizle giriş yaptığınız tüm aygıtlar için kapsamınızı gösterir

Temel güvenlik yamaları da dahil olmak üzere sürüm hakkında daha fazla bilgi için macOS Sonoma güncellemelerinin güvenlik içeriğini detaylandıran Apple sayfasını ziyaret edin. Özelliklerin ülkelere göre kullanılabilirliğinin kullanışlı bir dökümünü Apple’ın web sitesindeki macOS Özellik Kullanılabilirliği başlıklı destek belgesinde bulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz