Ana Sayfa Apple Netflix, Yotube ve Spotify Vision Pro içinde gelmeyecek!

Netflix, Yotube ve Spotify Vision Pro içinde gelmeyecek!

0
vision pro

Spotify, YouTube veya Netflix’i düzenli olarak kullanıyorsanız ve yakında çıkacak Vision Pro için bir servet harcamayı düşünüyorsanız, bu hizmetlerin hiçbiri Vision Pro için optimize edilmiş bir uygulama sunmayacağından iki kez düşünmek isteyebilirsiniz. Yine de pek şansınız olmayacak çünkü hiçbiri Vision Pro’nun uygulamalarının iPadOS sürümünü çalıştırmasına izin vermeyecek. Spotify Vision Pro içinde dahil edilmeyeceğini duyanlar ise üzüntüyle karşıladı.

Youtube, Spotify Vision Pro içinde değil!

Apple Ocak 2007’de orijinal iPhone’u tanıttığında, şirketin YouTube’un iPhone’a yerleşik bir uygulama olarak geleceğini duyurduğunu hatırlıyor musunuz? Apple, Ocak 2010’da aynı iOS deneyimini daha büyük ekrana taşıyan iPad’i tanıttığında tarih tekerrür etti ve yerleşik YouTube uygulaması ilk çıktığında bu cihaza da geldi.

Günümüzde Apple, geliştiricilerin uygulamalarının iPad sürümlerinin Mac ya da Vision Pro’da çalışmasına izin verip vermeyeceğine karar vermesine izin veriyor; bu nedenle, sonuçta geliştiricilere bağlı. Şimdi Google, YouTube hizmetinde bu yolu izlememeye karar verdi.

Vision Pro veya Mac için yerel bir uygulama olmadığından, Vision Pro’da Netflix şovlarını veya filmlerini izlemek istiyorsanız, bunları izlemek için Safari web tarayıcısına gitmeniz gerekecek. Spotify’ın da Vision Pro için yerel bir uygulaması olmayacak, ancak en azından Vision Pro, Apple Music’i kullanmanıza izin veren yerleşik Müzik uygulamasına sahip, bu yüzden Spotify yerine Apple Music ile gitmek için bir neden.

Bununla birlikte, Vision Pro’da yerel olarak çalışabilecek Disney+, Max ve Apple TV+ gibi çeşitli akış hizmetleri var. M2 ve R1 yongaları tarafından desteklenen Vision Pro, 256 GB depolama alanı ve 16 GB birleşik bellek ile 3.499 dolardan başlayacak. ABD’de ön siparişler 19 Ocak Cuma günü saat 17:00’de başlayacaktır. Kullanılabilirlik ise 2 Şubat Cuma günü itibariyle başlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz