Ana Sayfa Apple Vision Pro uzamsal oyun kategorisiyle büyüledi!

Vision Pro uzamsal oyun kategorisiyle büyüledi!

0
vision pro uzamsal oyun

Apple Vision Pro uzamsal oyun kategorileri, Apple’ın sanal ve artırılmış gerçeklik dünyasına ilk adımıyla birlikte 2 Şubat’ta piyasaya sürülecek ve etkileyici donanımını tam olarak kullanacak. Göz ve el takibinden içindeki iki gelişmiş çipe kadar, oyun deneyimlerinin yararlanabileceği çok fazla güç var.

Vision Pro uzamsal oyun ile hayata renk katacak!

Bunlar geleneksel oyunlar değil: Uzamsal bileşen, size hareket etmek için daha fazla alan sağlayarak ve hatta dijital varlıkları oturma odanızla birleştirerek gerçek çevrenizin boyutundan yararlanacakları anlamına geliyor.

Henüz bu konuda çok fazla bilgimiz olmasa da, gelecekteki Apple Vision Pro uzamsal oyunları, sizi tamamen içine çekmek için gerçek evinizin etrafında arenalar oluşturabilir. Bir çift USB-C AirPods Pro 2 takarak ise daha kişisel bir Uzamsal Ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Game Room – Apple Vision Pro’ya gelen uzamsal bir oyun olması dışında şu anda Game Room hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Tahminen, uzamsal oyunlar için bir tür öğretici veya diğer Apple Vision Pro kullanıcılarıyla bağlantı kurmak için bir sosyal işlev olabilir.

What the Golf? – Bir golf topunu oyuna sokmakla ilgili bir oyun olduğundan basit olduğunu düşünebilirsiniz, ancak önünüze engeller çıktıkça ve top tenis toplarına, arabalara, soda kutularına ve daha fazlasına dönüştükçe işiniz zorlaşabilecek.

Super Fruit Ninja – Klasik iPhone oyunu Fruit Ninja’yı alıp oturma odanıza yerleştiren Super Fruit Ninja, muhtemelen gerçek hayattaki alanınızdan yararlanarak canınızın istediği kadar meyve kesmenize izin verecek.

250 Apple Arcade oyunu, piyasaya çıktığında Apple Vision Pro’da mevcut olacak. En iyi Apple Arcade oyunlarının sizi uzun süre meşgul edeceği düşünüldüğünde aboneliğinizi devam ettirmek isteyebilirsiniz. Şu an itibariyle, Apple Vision Pro’nun Apple Arcade’de herhangi bir uzamsal oyun alıp almayacağını bilmiyoruz, ancak bu potansiyel kullanıcılara abone olmak için daha da fazla neden verebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz