Ana Sayfa Uygulamalar Apple Uygulamaları iPhone adımsayar sorununu nasıl çözebilirsiniz?

iPhone adımsayar sorununu nasıl çözebilirsiniz?

0
iphone adımsayar

Eğer iPhone’u adım sayacı olarak kullanarak günlük adım sayısını takip etmeyi seven biriyseniz, iPhone Sağlık uygulaması adım sayacının istediğiniz sıklıkta güncellenmemesi sinir bozucu bir durum. Ayrıca, belirli adım sayılarıyla bağlantılı bazı zorluklar vardır ve birçok kişinin adım sayısı hedefleri vardır, bu nedenle adım sayacınız olarak iPhone Sağlık uygulamasına güvenebilmek birçok kullanıcı için önemlidir. İşte iPhone adımsayar yavaşlığı sorununa çözüm!

iPhone adımsayar senkronu nasıl sağlanır?

Bu adımları izleyerek yalnızca gerçek zamanlı adım sayısı verilerini görmekle kalmayacaksınız, aynı zamanda Sağlık uygulaması adım sayacınız da kendini güncelleyecektir.

  1. iPhone’da Sağlık uygulamasını açın
  2. Adımlar kutucuğunu veya girişini bulun ve üzerine dokunun
  3. En alta kadar kaydırın ve “Tüm Verileri Göster” seçeneğine dokunun
  4. Bu ekran iPhone tarafından algılanan adım sayınızı gösterecektir, en üstteki giriş en yenisidir ve bu sık sık güncellenecektir, ancak gerçek zamanlı güncellemeleri almak için buna dokunun
  5. Bir sonraki ekran, iPhone tarafından algılanan adım sayısının gerçek zamanlı olarak güncellenmesidir

Canlı olarak güncellenen gerçek zamanlı bir adım sayacı istiyorsanız bu ekranı açık tutabilirsiniz. Ancak Sağlık uygulamasında bu ekrana gittiğinizde, Sağlık’ın Adımlar bölümünde gösterilen adım sayısının da güncelleneceğini göreceksiniz.

iPhone adım sayacının seyrek güncellenmesinden rahatsız oluyorsanız, sorunu çözmek için bu püf noktasını deneyin ve en azından iPhone’u bir sağlık takipçisi olarak tam anlamıyla kullanabilmek için fitness hakkında gerçek zamanlı verilere sahip olmanın keyfini çıkarın.

Kullanıcılar, aktivite seviyelerinde anında ayarlamalar yapmak ve belirli hedeflere ulaşmak için gerçek zamanlı geri bildirim isteyebilir ve herhangi bir gecikme, iPhone’u bir adım sayacı olarak kullanmanın alışkanlık oluşturma sürecini bozabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz