Ana Sayfa Aksesuar Vision Pro aksesuarlarını sizler için derledik!

Vision Pro aksesuarlarını sizler için derledik!

0
vision pro aksesuarları

Vision Pro için ön siparişlerin alınmaya başlamasıyla birlikte, yaklaşan cihaz için ilk aksesuarlar da çıkmaya başladı. Şu ana kadar hem Belkin hem de Spigen Vision Pro ile ilgili ürünleri duyurdu. İşte Vision Pro aksesuarlarını üreten şirketler.

Vision Pro aksesuarları heyecanlandırdı!

Belkin, Vision Pro Pil Paketi için bir Pil Tutucu tasarlamak üzere Apple ile birlikte çalıştı. Fiyatı 50 dolar olan Apple Vision Pro için Belkin Pil Tutucu, Apple’ın şu anda Vision Pro için sattığı Apple dışı tek aksesuar. Vision Pro pili, çapraz bir kayışla ya da kemere veya pantolona takılan bir kablo klipsiyle takılabilen Pil Tutucu’nun içine sığıyor. Apple bu aksesuarı, Vision Pro’yu takarken pili koyacak bir cebi olmayanlar için bir eklenti olarak satıyor.

Spigen, kullanılmadığı zamanlarda cihaz için koruma sağlayan Vision Pro kılıfını piyasaya sürdü. Spigen’in 90 dolar fiyat biçtiği kılıf, Apple’ın sattığı 200 dolarlık Vision Pro Seyahat Kılıfından 100 dolardan daha ucuz. Spigen’in kılıfı naylon dış yüzeye, deri taşıma kayışına ve koruma için EVA kabuğa sahip.

Vision Pro’yu yerinde sabitleyen yastıklı bir iç kısım ve Vision Pro’yu takip etmek için gizli bir AirTag bölmesi var. Ayrıca Vision Pro pil takımı, kablo ve ZEISS lens ekleri için de yer var gibi görünüyor. Kılıf 21-23 Şubat tarihleri arasında teslim edilecek, yani lansman gününde satışa sunulmayacak.

Speck gibi diğer aksesuar üreticileri de taşıma çantalarından pil tutuculara kadar Vision Pro aksesuarlarını tanıtmaya başladılar, bu nedenle Vision Pro aksesuar seçeneklerinin tamamını görmemiz uzun sürmeyecek. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz