Ana Sayfa Apple Vision Pro pil ömrü şaşırttı!

Vision Pro pil ömrü şaşırttı!

0
vision pro teslimat

Apple Vision Pro, 2 Şubat’tan itibaren ilk alıcıların karşısına çıkacak. Ön siparişlerin başlamasıyla birlikte Apple’dan Vision Pro pil ömrü ve diğer özellikleriyle ilgili son ayrıntıları aldık. Peki başlığı fişe takmadan önce pille ne kadar süre kullanabilirsiniz? İşte tüm ayrıntılar.

Vision Pro pil ömrü merak konusuydu!

Ayrı (ancak birlikte verilen) Vision Pro pili, fişe takılmadan önce çok uzun süre dayanmaz. Ancak pil şarj olurken kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, Belkin gibi üçüncü taraflar Vision Pro pil klipsleri gibi ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Apple, herhangi bir pil klipsi dahil etmiyor veya satmıyor. İşte pil ömrü:

  • 2 saate kadar genel kullanım
  • 2,5 saate kadar video
  • Birlikte verilen 5 fit (1,5 m) USB-C kablosu ile pili şarj ederken kullanılabilir
  • 30W USB-C güç adaptörü de kutuda geliyor

Vision Pro’yu bir seferde 2 saatten fazla kullanmak isteyeceğinizi düşünüyorsanız, birlikte verilen 5 metrelik kablo fazla esneklik sunmadığından 10 metrelik bir USB-C kablosu satın almanız iyi olacaktır. Bu kesinlikle 200 dolarlık ikinci bir bataryadan daha uygun fiyatlı bir seçenek.

Çalışma sıcaklığına gelince, Apple Vision Pro’nun 32 ila 86 Fahrenheit derece (0 ila 32 Santigrat) arasında çalıştığını söylüyor. Ancak, yalnızca pil ile daha soğuk sıcaklıklarda kullanırsanız, 2 saatten daha kısa bir kullanım süresi bekleyebilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz