Ana Sayfa Apple Vision Pro tamiri cep yakacak!

Vision Pro tamiri cep yakacak!

0
vision pro

AppleCare’in mantıklı bir satın alma gibi görünmesini sağlayan Apple, bir Apple Vision Pro’daki bazı onarımların yenisinin fiyatının yaklaşık yüzde 70’ine mal olacağını açıkladı. Apple, ön siparişlerin başlamasıyla birlikte Apple Vision Pro hakkında farklı modellerin fiyatları gibi daha fazla ayrıntı açıklıyor. Ayrıca AppleCare sigortası için 499 dolarlık bir fiyat da açıkladı. İşte Vision Pro tamiri hakkında her şey!

Vision Pro tamiri oldukça pahalı!

AppleCare satın alan kullanıcılar onarım maliyetlerinde önemli bir fark görecekler. AppleCare kapsamının ömrü boyunca, kullanıcılar ihtiyaç duydukları kadar onarım vakası yaşayabilirler. Ancak her biri 299 dolar tutarındadır. Ancak AppleCare kapsamı olmadan tüm onarım maliyetleri daha yüksek. Apple, Apple Vision Pro onarımlarını “Çatlak kapak camı” ve diğer her şey olmak üzere iki kategoriye ayırıyor.

Apple, çatlamış bir kapak camını onarmanın 799 dolara mal olacağını tahmin ediyor. Belirtilen tek onarım çalışması budur, ancak “Diğer hasarlar” için tahmini maliyet 2.399 dolar. Apple’ın onarım sayfasında pil servisiyle ilgili ayrı bir bölüm de var.

“Apple Vision Pro pilinizi ücret karşılığında değiştirebiliriz” deniyor. “Garantimiz, normal kullanım nedeniyle yıpranan pilleri kapsamaz.”Apple, “AppleCare+ hizmetiniz varsa ve ürününüzün pili orijinal kapasitesinin yüzde 80’inden daha azına sahipse, ürününüz hiçbir ek ücret ödemeden pil değişimi için uygundur” diye devam ediyor.

Garip bir şekilde, pil değişimi diğer onarım türleriyle birlikte listelenmiyor ve Apple ayrıca bir ücret de belirtmiyor. Ayrı olarak Apple, Apple Vision Pro aksesuarlarının ilk seçimine bir pil dahil etti ve bunun fiyatı 199 dolar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz