Ana Sayfa Apple 12.9 inç iPad Air modeli ortaya çıkmış olabilir!

12.9 inç iPad Air modeli ortaya çıkmış olabilir!

0
12.9 inç ipad air
powerbank charging a smartphone

Apple’ın yaklaşmakta olan 12.9 inç iPad Air modelinin tasarımının bugün 91Mobiles tarafından paylaşılan yeni CAD görsellerinde ortaya çıktığı iddia edildi. Beklendiği gibi, görseller dördüncü ve beşinci nesil modeller için kullanılan iPad Air tasarımına çok benzeyen, ancak daha büyük bir ekrana uyum sağlamak için basitçe ölçeklendirilmiş bir genel görünüm gösteriyor.

12.9 inç iPad Air heyecanlandırdı!

Cihazdaki en çarpıcı fark, mevcut iPad Air’deki tek, yuvarlak çıkıntılı oyuktan farklı olarak artık daha uzun bir hap şeklinde arkadan çıkıntı yapan yeniden tasarlanmış arka kamera ünitesi. Bu yeni tasarım biraz iPhone X ve iPhone XS’in arka kamera ünitesini andırıyor gibi görünüyor.

Tabletin ön yüzünde iPad Air, mevcut 12,9 inç iPad Pro’ya çok benziyor, ancak tıpkı 10,9 inç iPad Air’in 11 inç iPad Pro’ya kıyasla ekranın etrafında daha kalın kenarlıklara sahip olması gibi, belirgin şekilde daha kalın çerçevelere sahip.

Cihazın, mevcut 10.9 inç iPad Air’den daha büyük bir tablet isteyen ancak 12.9 inç iPad Pro’nun ProMotion veya LiDAR tarayıcı gibi üst düzey özelliklerine ihtiyaç duymayanları hedeflemesi bekleniyor. Bu, Apple’ın 13.6 ve 15.3 inç MacBook Air’in yanı sıra 6.1 inç iPhone 15 ve 6.7 inç iPhone 15 Plus’taki yaklaşımına benziyor.

91Mobiles ayrıca yeni nesil iPad Air’in M2 çipe sahip olacağı yönündeki haberleri de yineledi. Cihazın 2024’ün ilk çeyreğinde üretime gireceği söyleniyor, bu nedenle üretim çoktan başlamış olabilir. Bu yılın “başlarında”, muhtemelen Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz