Ana Sayfa Apple Vision Pro teslimat tarihleri Mart ortasına kaydı

Vision Pro teslimat tarihleri Mart ortasına kaydı

0
vision pro teslimat

Apple’ın Vision Pro başlığının siparişleri için teslimat tarihleri, ön siparişlerin açılmasının ardından Mart ortasına kaydı. İşte Vision Pro teslimat tarihi.

Vision Pro teslimat tarihi neden gecikti?

Apple Vision Pro uzamsal bilgisayarın son derece sınırlı bir tedarikle gelmesi bekleniyordu ve şu anda çevrimiçi ön sipariş verenlerin mevcut üç depolama kapasitesi için (256GB – 3.499 dolar, 512GB – 3.699 dolar, 1TB – 3.899 dolar; AppleCare+ kapsamı – 499 dolar) Mart ortasına kadar uzamsal bilgisayarı alamayacakları için bu durum doğru çıkmış gibi görünüyor.

Vision Pro, 2 Şubat Cuma günü Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülecek, ancak şu anda çevrimiçi ön sipariş verenler, her üç depolama kapasitesi için de Mart ayının ortasına kadar başlığı alamayacaklar. Daha fazla kişi sipariş verdikçe bu teslimat süresinin daha da geriye çekilmesi muhtemel.

Apple’ın 2 Şubat Cuma günü ve takip eden gün ve haftalarda mağazalara yeni teslimatlar yapıldıkça mağazadan satın alınabilecek bir miktar stoku olabilir, ancak tedarikin hala sınırlı olması kuvvetle muhtemel. Apple analisti Ming-Chi Kuo kısa bir süre önce cihazın lansmanı için yalnızca 80.000 kulaklığın mevcut olacağını bildirmiş ve cihazın hızla tükenebileceği konusunda uyarıda bulunmuştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz