Ana Sayfa Apple iPad ve MacBook Air için çıkış tarihi yaklaşıyor!

iPad ve MacBook Air için çıkış tarihi yaklaşıyor!

0
macbook air için çıkış

Apple, iPad Air, iPad Pro ve MacBook Air’in güncellenmiş modellerini duyurmayı planlıyor. Apple neredeyse her bahar WWDC’den birkaç ay önce basın bültenleri ya da medya etkinlikleri aracılığıyla bazı donanım ürünlerini duyurur. Henüz bir bahar medya etkinliği doğrulanmamış olsa da, yukarıda bahsedilen tüm ürünlerde mütevazı ve önemli yükseltmeler bekleyebiliriz. İşte iPad ve MacBook Air için çıkış tarihi!

iPad ve MacBook Air için çıkış tarihi için Mart-Nisan aylarında duyuru bekleniyor!

İlk olarak, MacBook Air’in hem temel 14 inç MacBook Pro’da hem de 24 inç iMac serisinde tanıtılan M3 çipini içermesi bekleniyor. Bu çip yeni 3nm sürecini kullanıyor ve daha gerçekçi grafikler için donanım hızlandırmalı ışın izleme ve film veya dizi akışı sırasında daha iyi verimlilik için AV kodlamaya olanak tanıyacak.

13 inçlik model en son Haziran 2022’de M2 çip ile güncellenmişti ve 15 inçlik modele de geçtiğimiz Haziran ayında M2 çip eklenmişti. Her iki boyut da aynı anda güncellenecek. Diğer Mac modelleri Wi-Fi 6E özelliğine sahip olduğundan, MacBook Air’in daha yüksek hızlar için Wi-Fi 6’dan Wi-Fi 6E’ye güncellenmesini bekleyebiliriz.

Genel olarak MacBook Air, mevcut nesille aynı tasarımı koruyacak. İkinci olarak, M1 tarafından desteklenen iPad Air en son Mart 2022’de güncellenmişti. Bu yılki güncelleme için 10,9 inçlik model ve serinin en yeni üyesi olan 12,9 inçlik iPad Air için bir güncelleme bekleyebiliriz.

Bir sonraki iPad Air modelleri muhtemelen M2 çipine sahip olacak ve görebileceğimiz diğer özellik yükseltmeleri Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3. Bu tablet, sızan CAD görüntülerine göre mevcut nesille aynı olmasa da benzer bir tasarıma sahip olacak. Son olarak, iPad Pro Ekim 2018’den bu yana ilk kez OLED ekranları miras alacağı için önemli bir yeniden tasarım görecek.

Aynı zamanda, her iki model için de ekran boyutunda muhtemelen 11 inç ve 13 inç olmak üzere bir artış göreceğiz. iPad Pro, tıpkı MacBook Pro’da olduğu gibi M3 çipine sahip olacak; bu çip donanım hızlandırmalı ışın izleme özelliğine olanak tanıyarak bu tableti en üst düzey oyun cihazı haline getirecek.

Görebildiğimiz diğer özellikler ise 10Hz’e kadar inebilen gelişmiş ProMotion teknolojisi, MagSafe kablosuz şarj ve alüminyum tabanlı ve daha büyük trackpad’li tamamen yeniden tasarlanmış Magic Keyboard. OLED ekranlar yıllardır Apple Watch’larda ve en yeni iPhone’larda (SE hariç) yer alıyor.

Bu nedenle OLED teknolojisini iPad’e getirmek üstün parlaklık, renk üretimi ve kontrast oranlarına olanak tanıyacak. Bu panellerin daha yüksek maliyetleri nedeniyle, bu iPad Pro’lar eskisinden önemli ölçüde daha yüksek fiyatlı olacak. Mart ayı civarında bekleyebileceğimiz olası bir haber, iPhone 15 veya iPhone 15 Pro serisine ek bir renk. Vision Pro’nun yanı sıra, gelecek sezonun yükseltmeler dizisi tablet alıcıları için heyecan verici olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz