Ana Sayfa Apple Vision Pro çıkmadan visionOS 1.01 çıktı!

Vision Pro çıkmadan visionOS 1.01 çıktı!

0
vision pro

Apple Vision Pro, kulaklık 2 Şubat’tan itibaren kullanıma sunulduğunda indirilmeye hazır yeni bir 1.01 güncellemesine sahip olacak. Bu güncelleme muhtemelen yeni özellikler yerine hata düzeltmeleri sunacak. İşte visionOS 1.01 hakkında her şey.

visionOS 1.01 şimdiden karşımızda!

X’te Nicolás Álvarez’e göre, güncelleme yapı numarası 21N311, ancak başka ayrıntı verilmedi. Muhtemelen visionOS 1.0 tamamlandıktan sonra Apple bazı hataların farkına varmış ve bunları bu küçük güncellemeye dahil etmiştir.

Apple’ın bunu daha önce de yaptığını görmüştük. iPhone 15’in lansmanında ortaya çıkan önyükleme döngüsünü düzelten ilk gün güncellemesi gibi. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, VisionOS için bu küçük güncellemenin zamanlaması kasıtlı olabilir. Apple, inceleme ambargosu düşmeden önce ürün yazılımının olabildiğince iyi olduğundan emin olmak isteyecektir.

Durum ne olursa olsun, Vision Pro’yu ön sipariş eden veya satın almayı planlayan müşteriler, 2 Şubat’ta kulaklıklarını alır almaz visionOS’ta Ayarlar > Genel > Güncelleme bölümüne giderek bu güncellemeyi indirebilecekler. WWDC ile birlikte VisionOS’un yeni bir sürümünün ve iOS 18 için Siri’yi nihayet güçlendirebilecek yeni yapay zeka özelliklerinin geleceğini varsaymak da zor değil.

Bu güncellemenin neler getireceğini (ya da getirip getirmeyeceğini) tahmin etmek için henüz çok erken, ancak yıllık konferansın bize göstermesi için fazla beklememize gerek yok. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Vision Pro için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz