Ana Sayfa Apple iOS 17.4 ile Siri mesajları başka dillerde de okuyabiliyor!

iOS 17.4 ile Siri mesajları başka dillerde de okuyabiliyor!

0
siri ios

iOS 17.4, özellikle mesajlarınızı size okuması için Siri’ye dil atama olanağı sunuyor. Diller, diğer tüm görevlerde Siri için kullanılan atanmış dilden farklı olabilir. Bu özellik, Siri’yi öncelikle tek bir dilde kullandığınız ancak diğer dilleri kullanan kişilerle sohbet ettiğiniz durumlar için kullanışlı.

iOS 17.4 ile Siri mesajları farklı dillerde okuyor!

Yeni seçeneğe Ayarlar > Siri ve Arama > Siri ile Mesajlaşma bölümünden ulaşabilirsiniz. MESAJLARI OKU bölümünün altında, çeşitli dil seçeneklerini soran yeni bir Dil Ekle… düğmesi vardır. Yeni seçeneğin alt metni aşağıdaki gibidir: “Siri, mesajları listedeki dilleri kullanarak da okuyacaktır. Bu, Siri’nin dinlediği ve yanıt verdiği birincil dili değiştirmeyecektir.”

iOS 17 ayrıca “Hey Siri “ye ek olarak “Siri” diyerek Siri’yi sesle çağırma özelliğini de sundu ve iOS 17.4 yeni “Siri” özelliğini destekleyen daha fazla dil için destek ekliyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz