Ana Sayfa Apple Apple, yeni ürünlerini tanıtmayı hazırlanıyor!

Apple, yeni ürünlerini tanıtmayı hazırlanıyor!

0

Apple, Mart ayının sonuna kadar yeni tablet ve dizüstü bilgisayarlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Bloomberg yazarı Mark Gurman, bir haber bülteninde, Apple’ın yeni iPad Air, iPad Pro ve MacBook Air modellerinin Asya’da üretildiğini duyurdu. İşte detaylar…

Apple’ın Mart Ayındaki Tanıtımları!

iPad Air serisi:

iPad Air serisi, 10.9 inçlik mevcut modelin yanında, 12.9 inçlik yeni bir boyuta kavuşacak. Yeni iPad Air modelleri, Apple’ın M2 çipini kullanacak ve daha hızlı çalışacak. Arka kameranın tasarımı değişecek. Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 desteği sunacak. Dış görünümünde büyük bir fark olmayacak.

iPad Pro modelleri:

iPad Pro modelleri, OLED ekran teknolojisine geçecek ve ilk kez OLED ekranlı iPad’ler olacak. OLED ekranlar, iPad Pro’ların daha parlak, daha renkli, daha kontrastlı ve daha az enerji harcayan ekranlara sahip olmasını sağlayacak. Apple, OLED ekranları iPhone ve Apple Watch modellerinde zaten kullanıyor. OLED ekranlar daha pahalı olduğu için, yeni iPad Pro modellerinin fiyatı da artacak.

Yeni iPad Pro modelleri:

Yeni iPad Pro modelleri Apple’ın M3 çipini kullanacak ve daha hızlı olacak. MagSafe adı verilen bir kablosuz şarj sistemi ile şarj edilebilecek. Magic Keyboard adı verilen klavye aksesuarı da yenilenecek ve daha büyük bir izleme pedi ve alüminyum bir üst kasa eklenecek. Ön kamera da yatay konuma gelecek.

MacBook Air modelleri:

m3 macbook pro

MacBook Air modelleri, üretim sorunları nedeniyle bir yıl arayla çıkmıştı, ama bu sefer Mart ayında aynı anda güncellenecek. Yeni MacBook Air modellerinin en önemli özelliği, Apple’ın M3 çipi olacak. M3 çipi, MacBook Air modellerinin grafik performansını artıracak ve ray tracing ve mesh shading gibi özellikler sunacak. Bu özellikler, oyunlarda aydınlatma, yansıma ve gölge efektlerini daha gerçekçi yapacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz