Ana Sayfa App Store Bu Mac uygulaması sayesinde hiçbir etkinliği unutmayacaksınız!

Bu Mac uygulaması sayesinde hiçbir etkinliği unutmayacaksınız!

0
mac uygulaması

In Your Face: Toplantı Hatırlatıcı bir uygulama için iddialı bir isim gibi görünebilir, ancak tüm mesele de bu. Bir daha asla başka bir toplantıyı kaçırmamanızı sağlamak için tasarlandı ve aşırı çaba sarf ediyor. İşte hayat kurtaran Mac uygulaması.

Bu Mac uygulaması ile her şeye zamanında yetişin!

Bu uygulama özellikle DEHB ya da diğer odaklanma sorunlarıyla mücadele edenlerin yanı sıra yazarlar ya da geliştiriciler gibi uzaktan çalışan ve akış halinin derinliklerine inen kişiler için de yararlı. Çünkü In Your Face: Toplantı Hatırlatıcı, bir toplantı bildirimini görmezden gelmeyi veya kaçırmayı imkansız hale getiriyor.

In Your Face’i indirin: Toplantı Hatırlatıcısını indirin, macOS Takvim uygulamanızla senkronize edin ve bir dahaki sefere bir toplantı, arama oturumu ayarladığınızda sizi uyaracaktır. Ekranınızda beliren ve sonra kaybolan küçük bir bildirimle değil, tam ekran bir hatırlatıcıyla.

Size ne olduğu, ne zaman ve nerede olduğu gibi önemli ayrıntıları gösterir ve bir video görüşmesi ise doğrudan hatırlatıcının kendisinden bir toplantıya atlamanıza olanak tanır. Ne yazık ki, şu anda yalnızca macOS Takvim uygulamasıyla çalışıyor. Ancak Mac’in yerel uygulamasında hangi farklı takvimler hakkında bildirim almak istediğinizi ve bunları ne zaman almak istediğinizi seçebilirsiniz.

Daha sonra yeni etkinliklerle veya ajandanız değiştiğinde otomatik olarak güncellenecektir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz