Ana Sayfa Apple macOS 14.4 için ilk halka açık beta sürümü yayınlandı!

macOS 14.4 için ilk halka açık beta sürümü yayınlandı!

0
macOS sonoma 14.4

Apple bugün yaklaşmakta olan macOS Sonoma 14.4 güncellemesinin ilk beta sürümünü herkese açık beta test kullanıcılarına sunarak geliştirici olmayanların da yazılımı lansman öncesinde test etmelerine olanak tanıdı. Herkese açık beta, Apple’ın geliştirici betasını yayınlamasından bir gün sonra geldi.

macOS 14.4 beta sürümü çıktı!

Beta test kullanıcıları, Sistem Ayarları uygulamasının Yazılım Güncelleme bölümünden katılabilirler. Beta güncellemeleri altında, Sonoma Public Beta’yı açmanız yeterlidir. Katılmak için Apple’ın beta test web sitesine kaydolmanız gerektiğini unutmayın.

macOS Sonoma 14.4, yeni emoji karakterleri gibi iOS 17.4 beta sürümündeki bazı özellikleri sunuyor. Mac’e özgü hangi özelliklerin dahil edildiğini bilmiyoruz, ancak geliştirici betasında yeni bir şey bulunmadı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz