Ana Sayfa Apple visionOS 1.0.2 daha başlık çıkmadan yayınlandı!

visionOS 1.0.2 daha başlık çıkmadan yayınlandı!

0
visionOS 1.0.2

Vision Pro’nun ilk müşterilere ulaşmasına sadece iki gün kaldı ve lansman öncesinde Apple bir güvenlik yaması yayınladı. Aktif olarak istismar edilen bir WebKit açığına karşı korunmak için visionOS 1.0.2 güncellemesini yaptığınızdan emin olmak isteyeceksiniz.

visionOS 1.0.2 heyecalandırdı!

VisionOS 1.0.1 sürümünde olduğu gibi, 1.0.2 sürümü de ayrıntılı sürüm notlarıyla birlikte gelmiyor. Ancak Apple’ın Güvenlik Güncellemeleri sayfasında sürümün içerdiği önemli bir düzeltme paylaşıldı:

WebKit

İçin kullanılabilir: Apple Vision Pro

Etki: Kötü niyetle hazırlanmış web içeriğinin işlenmesi, rastgele kod yürütülmesine yol açabilir. Apple, bu sorunun istismar edilmiş olabileceğine dair bir raporun farkındadır.

Açıklama: Geliştirilmiş kontrollerle bir tür karışıklığı sorunu ele alındı.

WebKit Bugzilla: 267134
CVE-2024-23222

Bu nedenle Vision Pro’larının 2 Şubat’ta gelmesini bekleyenler, araştırmaya başlamadan önce 1.0.2’yi yüklediklerinden emin olmalılar. Not: Apple, bu güvenlik düzeltmesinin visionOS 1.0.1’in geliştirici yapısı için yayınlandığını, ancak Vision Pro’larını alanlar için 1.0.2’nin 1.0’dan itibaren mevcut güncelleme olacağını vurguluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz