Ana Sayfa Apple Yeni iPad almak isteyenler buraya: iPad’inizi yenilemeli misiniz?

Yeni iPad almak isteyenler buraya: iPad’inizi yenilemeli misiniz?

0
ipad

iPad’inizi 2024’te yükseltmeyi mi düşünüyorsunuz? Elinizden bir şey geliyorsa, bu yıl için planlanan tüm seriye yönelik yükseltmeleri beklemek isteyebilirsiniz. Ancak, şimdi yeni bir iPad almanın mantıklı olduğu bazı durumlar olabilir. Satın alma tavsiyeleri, Apple’ın yeni nesil tabletlerinden neler beklediğimiz, şu anda bir tablete ihtiyacınız varsa mevcut serinin nasıl karşılaştırılacağı ve daha fazlası için okumaya devam edin.

Şimdi yeni iPad almak ne kadar mantıklı?

Muhtemelen farkında olduğunuz gibi, Apple 2023 yılında tek bir yeni iPad bile piyasaya sürmedi. Seriye yönelik son büyük güncellemeler Ekim 2022’de yapıldı. İleriye baktığımızda, yeni iPad Pro ve Air modellerinin bu bahar – Mart ayı gibi – çıkmasını bekliyoruz. Yılın ilerleyen dönemlerinde ise yenilenmiş iPad ve iPad mini donanımları. İşte ne yapmanız gerektiği:

  • iPad Pro – yapabiliyorsanız Mart ayına kadar bekleyin
  • iPad Air – yapabiliyorsanız Mart ayına kadar bekleyin
  • iPad (10) – belki – iPad 11’in 2024’ün sonlarına kadar çıkması beklenmiyor
  • iPad mini (6) – belki – iPad mini 7 2024’ün sonlarına kadar beklenmiyor

Bu modellerden birini istediğinizi biliyorsanız, mümkünse Mart ayına kadar bekleyin. Ya en son ve en iyi modele sahip olmanın avantajını kullanabilir ya da daha büyük bir indirimle önceki nesillerden birini alabilirsiniz. Herhangi bir nedenle bekleyemiyor veya iyi bir indirim bulamıyorsanız, yeni iPad Pro ile kaçırmanız beklenen başlıca şeyler OLED ekranlara geçiş ve en yeni M serisi çip.

Yeni nesil iPad Air’in ise 10,9 inç boyutunun yanı sıra 12,9 inçlik yeni bir seçenek ve yükseltilmiş Apple Silicon ile sunulması bekleniyor. Yeni nesil iPad ve iPad mini’de büyük değişiklikler beklenmiyor ancak muhtemelen A16 Bionic gibi yükseltilmiş çiplerle gelecekler (iPad 10’da şu anda A14, iPad mini 6’da ise A15 Bionic var).

2024’ün sonlarına (potansiyel olarak sonbahara) kadar bekleyip bekleyemeyeceğinize bağlı olarak ve işlemci yükseltmeleri sizin için önemli değilse, fiyat uygunsa şimdi mevcut nesil bir iPad veya iPad mini satın almak mantıklı olabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabletinizi yenileyecek misiniz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz