Ana Sayfa Apple Apple katlanabilir cihaz için çalışmaları hızlandırdı!

Apple katlanabilir cihaz için çalışmaları hızlandırdı!

0
apple katlanabilir cihaz

Yeni bir rapora göre Apple katlanabilir cihaz için çalışmalara başlamış duruyor. 2026-2027 gibi erken bir tarihte piyasaya sürebilir. Katlanabilir cihazın 7 inç ila düşük 8 inç aralığında olacağı iddia ediliyor, ancak bir iPhone mu yoksa iPad cihazı mı olacağı belli değil.

Apple katlanabilir cihaz iddiasıyla heyecanlandırdı!

Apple’ın 7 inç sonu 8 inç başı katlanabilir ürün konseptinin bir tablet olan 8.3 inç iPad mini modelinin yerini alacağı şeklinde bir yorum da var. iPad serileri arasında 8.3 inçlik mini modeli en küçük olanı. Geri kalan modeller arasında 10.2 inç (9. nesil), 10.8 inç (Air), 11.0 inç (Pro) ve 12.9 inç (Pro) yer alıyor.

Bu yıl, 11.0 inç ve 12.9 inç iPad Pro ilk kez organik ışık yayan diyotlar (OLED) kullanacak. Buna karşılık, Apple’ın iPad mini modeli için de bir OLED geliştirme projesi üzerinde çalıştığı gerçeğine dayanarak, Apple’ın 7 inç sonundan 8 inç başına kadar katlanabilir ürününün iPad mini’nin yerini almayacağına dair bir karşı argüman var.

Geçen yılın sonlarında Samsung ve LG, Apple’a 6 inç ve 7 inç aralığındaki katlanabilir panellerinin örneklerini gönderdi. Ancak Apple’ın katlanabilir bir cihazla yola devam etmesi halinde, Galaxy Fold ile seri üretim deneyimine sahip olan Samsung’un birincil tedarikçi olması bekleniyor. Muhtemelen 6. nesil A3 veya A4 OLED serisinden paneller üretecektir.

Rapor ayrıca Apple, Samsung ve LG’nin Ultrathin Glass (UTG), katlanabilir panel kapak penceresi ve menteşe konsepti hakkında görüşmelerde bulunduğunu ve her şirketin teknoloji hakkında farklı görüşlere sahip olduğunu söylüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz