Ana Sayfa Vision Pro Apple Vision Pro satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatı

Apple Vision Pro satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatı

0

Teknoloji devi Apple, ilk karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro‘yu nihayet piyasaya sürdü. Geçtiğimiz haftalarda ön siparişlere açılan cihaz, bugün itibariyle herkes tarafından satın alınabilir. İşte Apple Vision Pro özellikleri ve fiyatı…

Apple Vision Pro özellikleri ve fiyatı

Apple Vision Pro, gelişmiş göz takip teknolojisi, hassas hareket takibi, geniş görüş alanı ve uzamsal ses özellikleri ile dikkat çeken bir cihaz. M2 ve R1 işlemcileri ile kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor. Bununla beraber Bluetooth cihazlar ile entegre bir şekilde çalışarak adeta bir bilgisayar ya da TV gibi çalışabiliyor.

Apple Vision Pro özellikleri ve fiyatı

Cihaz aynı zamanda etraftaki insanlarla iletişim kurmayı kolaylaştırıyor ve sanal toplantıları daha erişilebilir hale getiriyor. Yüksek çözünürlüklü kameraları sayesinde çok yönlü görsel deneyim sağlıyor ve karma gerçeklik özellikleri ile film ve oyun deneyimini üst seviyeye taşıyor.

İlginizi Çekebilir – visionOS 2.0.0 sürümü ortaya çıktı!

Alüminyum gövdesi, farklı kafa yapılarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Vision Pro, ayrıca stereo hoparlörleri ile üst düzey ses performansı sunuyor. Bununla kalmayıp, göz takip sistemiyle gerçek üç boyutlu ses deneyimi de yaşatıyor.

Apple Vision Pro, birçok popüler uygulamayı destekliyor. Bunlar arasında Amazon Prime Video, Discord, Telegram, Uber Eats ve Notion ile birlikte Microsoft Professional uygulamaları da bulunuyor. Böylelikle kullanıcılarına geniş bir uygulama yelpazesi sunuyor.

Apple Vision Pro özellikleri ve fiyatı

Apple Vision Pro‘yu ön sipariş verenlere gönderilen kutudan karma gerçeklik gözlüğü, bant, Vision Pro için kapak, batarya, 30W USB-C güç adaptörü ve USB-C şarj kablosu, ışık sızmasını engelleyen Light Seal Cushion ve bir parlatma bezi çıkıyor.

Apple Vision Pro şimdilik yalnızca ABD üzerinden ön sipariş verilebiliyor. Zira Türkiye üzerinden sipariş verilse bile gönderilmeyecektir. Bu noktada ülkemizde ne zaman piyasaya sürüleceği şimdilik bilinmiyor. Tahminler, yıl sonunu işaret ediyor.

Apple Vision Pro fiyat listesi;

  • Apple Vision Pro 256 GB: 3 bin 499 dolar
  • Apple Vision Pro 512 GB: 3 bin 699 dolar
  • Apple Vision Pro 1 TB: 3 bin 899 dolar

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple Vision Pro özellikleri ve fiyatı sizce nasıl? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz