Ana Sayfa Apple OLED ekran iPad Pro’nun fiyatı beklenenden düşük olabilir!

OLED ekran iPad Pro’nun fiyatı beklenenden düşük olabilir!

0
oled ekran ipad

Apple’ın OLED ekran iPad Pro’yu akıl almaz derecede yüksek fiyatlandıracağı yönündeki önceki tahminlere rağmen, şimdi teknolojinin yalnızca hafif bir maliyet primi ekleyeceği iddia ediliyor. Bu durum, büyük bir artışın sadece gülünç derecede daha büyük bir artış söylentilerinin ardından geldiği için küçük göründüğü bir durum olabilir. Daha önce 12,9 inçlik modelin 400 dolar daha pahalı olacağı ve yaklaşık 1.500 dolar olacağı bildirilmişti.

OLED ekran iPad Pro beklenenden daha ucuz olabilir!

Digitimes’a göre OLED 12,9 inç iPad Pro x yaklaşık 1.259 dolardan başlayacak. Bu da 12.9 inçlik model için 160 dolarlık bir artış anlamına geliyor. Digitimes bu rakamı nitelendirmemiş veya nasıl hesaplanmış olabileceğini belirtmemiştir. OLED 11 inç iPad Pro ya da söylentilere göre 13 inç model için ücret artışının ne olacağı da belli değil.

Organik Işık Yayan Diyot (OLED) ekranlar üstün kontrast oranları sağlar ve ayrı bir arka ışık katmanı gerektirmedikleri için çok daha ince ekranlara neden olur. DigiTimes’ın Apple’ın tedarik zinciri içinde iyi kaynakları var. Ancak Apple’ın piyasaya sürme takvimlerini ya da bu kaynaklara dayanarak ne yapacağını tahmin etme konusunda oldukça kötü. Yine de Salı günkü rapor, yayının daha iyi olduğu alanlara daha yakın.

Ayrı olarak, Kasım 2023’te bir sızıntıda Apple’ın 2027’ye kadar olan iPad modellerine OLED ekranlar getirme planının listelendiği iddia edildi. Ayrıca hem 11 inç iPad Pro hem de 12.9 inç iPad Pro için OLED panel üretiminin Şubat 2024’te başlayacağı bildirilmişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz