Ana Sayfa Apple iOS 17.3.1 yayınlandı!

iOS 17.3.1 yayınlandı!

0
iOS 17.3.1

Apple Perşembe günü iOS 17.3 için bir nokta sürüm güncellemesi olan iOS 17.3.1 sürümünü yayınladı. Sürüm notlarına göre güncelleme, “yazı yazarken metnin beklenmedik şekilde yinelenmesi veya üst üste binmesi” ile ilgili bir düzeltme de dahil olmak üzere hata düzeltmeleri içeriyor.

iOS 17.3.1 heyecanlandırdı!

Apple güvenlik bültenleri web sitesine göre, “Bu güncellemenin yayınlanmış CVE girdisi yoktur”, yani Common Vulnerabilities and Exposures (CVE) veritabanında dosyalanmış sorunları ele alan güvenlik yamaları içermemektedir. iOS 17.3.1 sürümü, bu hafta başında Apple’ın güncellemeyi hazırladığına dair bir raporun ardından geldi.

Apple ayrıca yeni emoji ve diğer özelliklerin yanı sıra Avrupa Birliği’ndeki App Store’da büyük değişiklikler getiren iOS 17.4 üzerinde de çalışıyor. Bu güncellemenin Şubat sonu ya da Mart başında gelmesi bekleniyor. Apple ayrıca aynı düzeltmeyi içeren macOS Sonoma 14.3.1 ve bilinmeyen “iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri” içeren watchOS 10.3.1’i de yayınladı.

iPhone’unuz sizi güncelleme konusunda uyaracak ve yüklemenizi isteyecektir. Aşağıdaki adımları izleyerek yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz:

  • Ayarlar’ı açın.
  • Genel öğesine dokunun.
  • Yazılım Güncelleme’ye dokunun.
  • Güncellemenin göründüğünü göreceksiniz, İndir ve Yükle’ye (veya iPhone’unuz zaten indirmişse Şimdi Yükle’ye) dokunun.
  • Parolanızı girmeniz gerekecek ve yükleme indirilip yüklendikten sonra iPhone’unuz yeniden başlayacaktır.

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz