Ana Sayfa Apple En iyi Vision Pro uygulamaları açığa çıktı!

En iyi Vision Pro uygulamaları açığa çıktı!

0
vision pro uygulamaları

Vision Pro, kendi özel Uygulama Mağazası ile piyasaya sürüldü ve geçtiğimiz Cuma günü, indirilebilecek 600’den fazla Vision Pro için optimize edilmiş uygulama vardı. Hem günlük kullanım için hem de başlığın yeteneklerini göstermek için Vision Pro’da göz atılabilecek en iyi 10 uygulamayı sizler için derledik. İşte en iyi Vision Pro uygulamaları.

En iyi Vision Pro uygulamaları işte bunlar!

Spatial Cam (Ücretsiz) – Spatial Cam ile Vision Pro’nuzdaki bir iPhone’dan kamera akışını izleyebilirsiniz. Uygulama iPhone’unuza bağlanmanızı sağlar ve daha sonra beslemeyi uzaktan görüntüleyebilirsiniz, bu da çocuklara ve evcil hayvanlara göz kulak olmak için idealdir. Bunu çalışma alanınızda bir pencere olarak kullanmak, Vision Pro deneyimine tamamen daldığınız zamanlar için kullanışlıdır.

Juno for YouTube (4.99 dolar) – Vision Pro için resmi bir YouTube uygulaması yok, bu nedenle geliştirici Christian Selig’in Juno’su iyi bir alternatif. Safari web arayüzünden daha iyi bir Vision Pro arayüzü sunuyor ve bir ev sineması deneyimi oluşturmak için hızlı erişim kontrolleri sağlıyor. Ancak Juno’nun da hataları yok değil ve YouTube reklamlarını kaldırmıyor.

Crouton (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar) – Crouton, web sitelerinden, tarif kitaplarından ve daha fazlasından tarifleri kaydetmenize ve bunları göz atması kolay bir arayüzde saklamanıza olanak tanıyan bir tarif yönetimi uygulamasıdır. Vision Pro’yu takarken takip edebileceğiniz adım adım pişirme talimatları alabilir ve farklı yemek bileşenleri için zamanlayıcılar ekleyebilirsiniz.

Blackbox (19.99 dolar) – Blackbox, Vision Pro’da farklı görselleri ve sesleri keşfetmek için küreleri, baloncukları ve diğer nesneleri manipüle ettiğiniz bir bulmaca oyunudur. Apple’ın kulaklığındaki en benzersiz deneyimlerden biridir. Oyun aktif geliştirme aşamasındadır ve zaman içinde yeni bulmacalar eklenecektir.

Spatial Symphony (Ücretsiz, Pro için 6, 99 Dolar)– Spatial Symphony size müzikle görsel olarak etkileşim kurmanın ve müzik yaratmanın bir yolunu sunuyor. Ses perdesini, ses seviyesini ve daha fazlasını ayarlamak için ellerinizi hareket ettirerek sesleri şekillendirebilirsiniz.

NowPlaying (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar) – NowPlaying’i Apple Music’e bağlayarak daha etkileyici ve görsel bir dinleme deneyimi elde edebilirsiniz. Uygulama; albüm kapakları, şarkı sözleri, dinlediğiniz müzikle ilgili bilgiler ve şarkı ekranları sunuyor, böylece müziğinizi çalarken izleyebiliyorsunuz.

SynthRiders (Apple Arcade) – SynthRiders, ritme ayak uydurarak üzerinize gelen toplarla ellerinizdeki rengi eşleştirmeyi amaçlayan bir ritim oyunudur. Beat Saber ve bunun gibi diğer oyunlara benzer.

FloatNotes (Ücretsiz) – FloatNotes, çalışma alanınızın herhangi bir yerine küçük yapışkan notlar koymanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Kısayol Düğmeleri (7.99 dolar ) – Kısayol Düğmeleri ile herhangi bir yere yerleştirilebilen ve bir dokunuşla başlatılabilen Kısayol düğmeleri oluşturabilirsiniz.

PGA Tour Vision – Golf tutkunları PGA Tour’daki belirli deliklerin modellerini görebilir, modeller döndürülebilir ve derinlemesine keşfedilebilir. Ayrıca bir liderlik tablosu, izlenecek videolar, atış takibi ve daha fazlası var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz