Ana Sayfa Apple Safari 17.3.1 güncellemesi önemli bir sorunu çözdü!

Safari 17.3.1 güncellemesi önemli bir sorunu çözdü!

0
safari 17.3.1

Safari 17.3.1 güncellemesi, macOS Sonoma 14.3.1, iOS 17.3.1, iPadOS 17.3.1 ve watchOS 10.3.1 ile yamalanan aynı üst üste binen metin hatasını çözüyor gibi görünüyor.

Safari 17.3.1 metin hatasını çözdü!

Kullanıcılar bu hatayla karşılaştığında, metin kayboluyor gibi görünebilir (yazarken bile) veya metin diğer metinlerin üzerine biniyor olabilir ve hata kullanıcı deneyimini zorlaştırabilir. MacOS Ventura kullanıcıları Safari 17.3.1’i, Sistem Ayarları > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden yazılım güncellemesi olarak bulabilirler.

MacOS Monterey kullanıcıları güncellemeye, Sistem Tercihleri > Yazılım Güncelleme bölümünden ulaşabilirler. Güncellemenin yüklenmesi uzun sürmeyecektir. Aynı hata düzeltmesi ve Safari güncellemesi kısa süre önce yayınlanan macOS Sonoma 14.3.1 güncellemesinde de yer alıyor.

Ayrıca iOS 17.3.1, iPadOS 17.3.1 ve watchOS 10.3.1 sırasıyla iPhone, iPad ve Apple Watch’ta aynı hatayı düzeltmektedir. Bu nedenle, sistem yazılımının bu sürümlerini (veya daha yenisini) çalıştıran aygıtlar Safari güncellemesini göremeyecektir.

Safari 17.3.1 (ya da Sonoma 14.3.1) hakkında çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, güncelleme Apple güvenlik güncellemeleri ve Hızlı Güvenlik Yanıtları web sayfasında listelenmiştir. Monterey veya Ventura için güncelleme hakkında ek ayrıntılarınız veya notlarınız varsa, yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz