Ana Sayfa Apple Apple TV+ Invasion serisinin üçüncü sezonunu yayınlayacak!

Apple TV+ Invasion serisinin üçüncü sezonunu yayınlayacak!

0
invasion

Salı günü Apple TV+, Akademi Ödülü adayı ve iki kez Emmy Ödülü adayı yapımcı Simon Kinberg (“X-Men” filmleri, “Deadpool” filmleri, “The Martian”) ve David Weil’in (“Hunters”) kapsamlı, karakter odaklı, küresel hit bilim kurgu drama dizisi “Invasion” için üçüncü sezon yenilemesini duyurdu. “Invasion “ın üçüncü sezonu bu ayın sonlarında prodüksiyona girecek. Apple TV+ Invasion serisini yenileyeceğini söyleyerek hayranları rahatlattı.

Apple TV+ Invasion serisinin sezonunu yenileyecek!

İkinci sezonun ilk gösteriminin ardından, ” Invasion” her sezonda “çıtayı yükseltmesi” ve “entrika, karakter gelişimi ve yavaş ilerleyen bir tempo karışımı” sunmasının yanı sıra uzaylı istilasının “güzelliğini ve ürkütücülüğünü yakalayan” uzman sinematografisiyle övgü topladı. ” Invasion “un birinci ve ikinci sezonları şu anda Apple TV+ üzerinden tüm dünyada yayınlanıyor.

Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Simon Kinberg yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Apple TV+’daki ortaklarımız, oyuncu kadromuz ve ekibimizle birlikte dizinin ilk iki sezonunda yaptıklarımızdan gurur duyuyorum. “Bu yeni sezon, ‘İstila’nın ölçeğini, risklerini ve itici gücünü geliştirmeye devam ederken, karakterlerimizi ön planda ve merkezde tutacak.

Onları ilk günden bu yana inanılmaz derecede destekleyici ve ilham verici olan izleyicilerimizi umarım şaşırtacak ve en önemlisi harekete geçirecek şekillerde bir araya getirecek. Dizi, bir uzaylı istilasını dünyanın dört bir yanındaki farklı perspektiflerden izliyor. Beğenilen, aksiyon dolu dizinin başrollerinde Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland ve Tara Moayedi yer alıyor.

İkinci sezonda ayrıca diziye yeni katılan Enver Gjokaj, Nedra Marie Taylor ve Naian González Norvind de rol aldı. Boat Rocker tarafından Apple TV+ için üretilen dizi, Kinberg ve Weil tarafından yaratıldı ve aynı zamanda Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin, Dan Dietz ve Katie O’Connell Marsh ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Nick Nantell ise Boat Rocker’ın yürütücü yapımcısı olarak görev yapıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz