Ana Sayfa Haberler OLED iPhone SE 4 için ekran tedarik ediliyor!

OLED iPhone SE 4 için ekran tedarik ediliyor!

0
iphone se 4

Bir rapora göre Apple, yeni nesil OLED iPhone SE 4 için ekran tedarik etme sürecinde.Siteye konuşan kaynaklar Samsung, BOE ve Tianma’nın OLED ekran için Apple’a fiyat teklifi sunduğunu belirtiyor. iPhone SE’nin önceki nesillerinde LCD paneller kullanılmıştı; ancak Apple’ın dördüncü nesil için cihazı eski bir OLED panele yükselteceği söyleniyor.

OLED iPhone SE 4 dedikoduları heyecanlandırdı!

Samsung Display 30 ABD Doları birim fiyat önerdi; BOE 35 ABD Doları ve Tianma 40 ABD Doları teklif etti. Apple ise 20 ABD Doları ile karşılık veriyor ve pazarlıkları halen devam ediyor. SE için OLED panellerde geri dönüştürülmüş parçalar ve eski teknolojiler kullanılacağından OLED panel fiyatları iPhone 15’inkilerden oldukça düşük.

iPhone SE 4’ün OLED panelinin iPhone 14 ve iPhone 13 için kullanılanla aynı olacağına inanılıyor. Bu da ekranları geliştirmek için ek yatırım yapılmasına gerek kalmayacağı ve verim oranlarının zaten yeterli olacağı anlamına geliyor. Samsung’un yeni panel için sipariş alma olasılığı yüksek, çünkü önerilen en düşük maliyete ek olarak, talep değişikliklerine yanıt vermek için kullanabileceği iPhone 14 OLED envanterine de sahip ve bu da onu rakiplerine karşı avantajlı kılıyor.

Önceki raporlar iPhone SE 4’ün 6.1 inç ekrana sahip olacağını ve Apple’ın ilk şirket içi 5G modemini kullanacağını iddia etmişti. Ayrıca, bu ayın başlarında çıkan bir söylentide, yeni nesil iPhone SE’nin Dinamik Ada özelliğine sahip olacağı iddia edilmişti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz