Ana Sayfa iPhone 16 serisi Tasarım değişiyor! iPhone 16 tasarımı ortaya çıktı

Tasarım değişiyor! iPhone 16 tasarımı ortaya çıktı

0

Apple, geçtiğimiz eylül ayında iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni akıllı telefonlar, özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı. Bunun akabinde iPhone 16 serisi merakla beklenmeye başladı. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak iPhone 16 modelinin tasarımı ortaya çıktı.

iPhone 16 tasarımı ortaya çıktı

Son yıllarda piyasaya sürülen iPhone’lar, yenilikçi bir tasarımla gelmedikleri için kullanıcılardan eleştiri topluyor. Son gelişmeler, Apple’ın bu eleştirileri dikkate aldığını gösteriyor. Öyle ki iPhone 16 tasarımı ortaya çıktı ve selefinden farklı olduğu görüldü.

Apple analisti Majin Bu tarafından paylaşılan görsele baktığımızda iPhone 16 modelinin dikey şeklinde iki kameraya sahip olacağını görüyoruz. Geçen sene tanıtılan iPhone 15’teki kameralar çapraz şekilde yerleştirilmişti. Bu bağlamda bir tasarım değişikliği olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir – iOS 18 yapay zeka özellikleri ile büyüleyecek!

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 16 modeli, 3561 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekecek. Bununla beraber 1/1.14 inç ana kamera ile sahne alacak. Ek olarak kuruluma periskop telefoto lens eşlik edecek.

Öte yandan Apple A17 işlemcisinden güç alacağı da sızan bilgiler arasında. Yeni iPhone 16 serisi, Eylül 2024’te tanıtılacak. Yani önümüzde sadece birkaç ay var.

İlginizi Çekebilir – 2023 yılında en çok ticareti yapılan iPhone modeli belli oldu!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni akıllı telefonlardan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz