Ana Sayfa Haberler Apple, üretken yapay zekada çığır açacak!

Apple, üretken yapay zekada çığır açacak!

0

Son yıllarda yapay zeka alanında önemli ilerlemeler kaydedildi. Google, OpenAI ve Microsoft gibi Apple da bu alana ciddi yatırımlar yapıyor. Bu kapsamda şirketin yakın zamanda bir duyuru gerçekleştirmesi bekleniyor. Son olarak Apple CEO’su Tim Cook, şirketin yapay zeka çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İşte ayrıntılar…

Tim Cook: “Apple, yapay zeka alanında çığır açacak”

Aktarılan bilgilere göre Apple, bugün şirket hissedarları ile bir toplantı gerçekleştirdi. CEO Tim Cook, şirketin üretken yapay zeka alanında yeni bir çığır açacağını, bunun kullanıcılar için önemli bir fırsatlar yaratacağına inandıklarını söyledi.

Tim Cook: "Apple, yapay zeka alanında çığır açacak"

Tim Cook, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada ise Apple’ın yapay zeka alanı için “oldukça fazla” yaptırım yaptığını söylemişti. Aktarılan bilgilere göre şirket, iOS 18 için büyük bir hazırlık içerisinde. Zira teknoloji devinin yeni sürüme üretken yapay zeka özellikleri ekleyeceği öne sürülüyor.

İlginizi Çekebilir – Apple, yıllardır geliştirdiği elektrikli araba projesini iptal etti!

Merakla beklenen iOS 18 sürümü ise eylül ayında duyurulacak ve akabinde kullanıcılara sunulacak. Yeni işletim sisteminin tanıtıldığı etkinlikte iPhone 16 serisi de tüketicilerin karşısına çıkarılacak. Bu bağlamda şirketin önümüzdeki ayları bir hayli aktif geçireceğini söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir – 100 bin TL’ye satılan Vision Pro’nun maliyeti ortaya çıktı!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple’ın üretken yapay zekasından beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz