Ana Sayfa Haberler Steve Jobs imzalı çek, açık artırmaya çıkıyor!

Steve Jobs imzalı çek, açık artırmaya çıkıyor!

0

Daha önce Apple ile ilgili eski ürünler, birçok kez açık artırmada ciddi fiyatlara satıldı. Sadece ürünler değil, şirketin kurucusu Steve Jobs tarafından imzalanan çekler de büyük önem taşıyor. Son olarak Steve Jobs’ın bir fatura için imzaladığı çek, açık artırmaya çıkıyor. İşte ayrıntılar…

Steve Jobs imzalı çek, açık artırmaya çıkıyor

8 Temmuz 1976 tarihinde Steve Jobs, Pacific Telephone şirketine Apple’ın telefon faturasını ödemek için bu çeki imzaladı. Çekin tutarının 201,41 dolar olduğu görülüyor. Üstelik adres kısmında teknoloji devinin ilk resmi adresi olan “770 Welch Rd., Ste. 154, Palo Alto” yazıyor.

Steve Jobs imzalı çek, açık artırmaya çıkıyor

Bozulmamış yani sağlam bir durumda olan çek, daha önce de Apple ile ilgili ürünler ile adından söz ettiren RR Auctions’ın 21 Mart’ta gerçekleştireceği bir açık artırmada satılacak. Ne kadar fiyata satılacağını o zaman göreceğiz. Ancak ciddi bir miktarın söz konusu olması kuvvetle muhtemel.

İlginizi Çekebilir – Apple gaza bastı! Katlanabilir MacBook mu geliyor?

Geçtiğimiz ağustos ayında ise Apple’ın ilk geliştirdiği bilgisayarlardan Apple-1 açık artırmaya çıktı. Çalışır durumda olduğu söylenen bilgisayar, 223 bin dolara alıcı buldu. 1976-77 yılları arasında sadece 200 adet üretilen Apple-1, Jobs ve Wozniak tarafından geliştirildi. Bu bilgisayarlar, Apple’ın o dönemde büyümesinde büyük bir rol oynuyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz