Ana Sayfa iPad Nihayet! Yeni iPad Air, beklenen tasarım değişikliği ile gelecek!

Nihayet! Yeni iPad Air, beklenen tasarım değişikliği ile gelecek!

0

Apple, bu seneyi bir hayli yoğun geçirecek. Geçtiğimiz günlerde M3 işlemcili MacBook Air bilgisayarını tanıtan teknoloji devi, yakın zamanda ise 6. nesil iPad Air modelini tanıtacak. Bunun için beklentiler giderek artırıyorken söz konusu model için önemli bir sızıntı yaşandı. Buna göre ön kamera için yıllardır beklenen tasarım değişikliği yolda.

Yeni iPad Air ile ön kamera konumu değişiyor!

Hatırlarsanız 5. nesil iPad Air modelinde ön kamera, tablet dikey tutulduğunda üst kısımda yer alıyordu. Ancak bu kameranın konumu, kullanıcılar tarafından olumsuz eleştiri alıyordu. Öyle ki özellikle video görüşmelerinde pek de kullanışlı olmadığı söyleniyordu. Neyse ki son gelen bilgiler, Apple’ın geri bildirimleri dikkate aldığını gösteriyor.

Yeni iPad Air ile ön kamera konumu değişiyor!

Yakın zamanda sızan yeni bilgilere göre 6. nesil iPad Air’in tasarımı, 2022 yılında piyasaya sürülen 10. nesil iPad gibi olacak ve tablet yatay şekildeyken, ön kamera üst kısımda yer alacak.

İlginizi Çekebilir – Steve Jobs imzalı çek, açık artırmaya çıkıyor!

Tablet yan şekildeyken kameranın üst kısımda yer alması, video görüşmeleri yapıldığı sırada daha yüksek bir deneyim sunacak. Zira kullanıcılar da böyle olmasını istiyordu. Aktarılan bilgilere göre bu kamera değişikliği yalnızca Air değil, Pro için de yapılacak. Peki 6. nesil iPad Air neler sunacak?

Eldeki bilgilere göre 6. nesil iPad Air, Apple’ın en güçlü işlemcisi olan M3’ten güç alacak. Bununla beraber tablet için 10.9 bir yana 12.9 inç seçeneği de olacak. Daha önce bu kadar büyük ekranlı bir Air çıkmamıştı.

Yeni iPad Air modelinin 17 Mart’a kadar tanıtılacağı iddia ediliyor. Yani geri sayımın başladığını söyleyebiliriz. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz