Ana Sayfa iPhone SE iPhone SE 4 için beklentileri düşüren iddia!

iPhone SE 4 için beklentileri düşüren iddia!

0

Apple, standart iPhone serisinin yüksek fiyatları nedeniyle eleştirilere maruz kalmasının ardından daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak iPhone SE serisini sunmaya başladı. Bu serisinin ilk modeli 2016’da piyasaya sürüldü, akabinde 2022’de üçüncü nesil SE modeli çıkış yaptı. Şimdi ise Apple, uzun bir süredir merakla beklenen iPhone SE 4 ‘ü sunmaya hazırlanıyor. Bu model için beklentiler büyük. Ancak kısa süre önce yaşanan bir gelişme, bu beklentileri düşürdü.

iPhone SE 4, değerini koruyamayacak

Bilindiği üzere iPhone‘lar, değerlerini korumalarıyla biliniyor. Yani örnek vermek gerekirse 50 bin TL’ye satın aldığınız bir iPhone’u, birkaç ay önce satın aldığınız fiyattan biraz daha düşük fiyattan ikinci el olarak satabiliyorsunuz. Tabii burada bazı faktörler olduğunu da belirtelim.

iPhone SE 4, değerini koruyamayacak

SellCell tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone SE 4, değerini, standart serideki modeller gibi yüksek oranda koruyamayabilir. Mart 2022’de piyasaya sürülen üçüncü nesil iPhone SE modelinin yeniden değerlenme oranının yüzde 42,6 oranında düştüğünü belirtelim.

İlginizi Çekebilir – Nihayet! Yeni iPad Air, beklenen tasarım değişikliği ile gelecek!

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre iPhone SE 4, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. 6.1 inç boyutunda OLED ekranla gelecek model, Apple A17 veya A18 işlemcisinden güç alacak. Öte yandan 48 Megapiksel ana kameraya sahip olması ve 3.279 mAh’lik bataryadan güç çekeceği bildiriliyor.

Beklenen iPhone SE 4’ün teknik özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDeğer
Ekran:6.1 inç – OLED
60 Hz yenileme hızı
İşlemci:Apple A17 veya A18
Ana Kamera:48 Megapiksel
Batarya Kapasitesi:3.279 mAh
5G Bağlantı:Var
USB Yuvası:USB-C
Dinamik Ada:Evet
Face ID:Evet

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz