Ana Sayfa Yazılım Yeni MacOS güncellemesi, kullanıcıları deliye döndürdü!

Yeni MacOS güncellemesi, kullanıcıları deliye döndürdü!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde MacOS Sonoma 14.4 güncellemesini yayınladı. Önemli yenilikleri ve hata çözümlerini beraberinde getiren bu güncelleme, milyonlarca kişi tarafından indirildi. Ancak ortaya çıkan bir hata, kullanıcıları deliye döndürdü.

MacOS Sonoma 14.4 güncellemesi, USB Hub için sorun yaratıyor

Kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimlere göre macOS Sonoma 14.4 güncellemesi, monitöre takılan USB Hub cihazının çalışmamasına sebep olan bir hata getirdi. Aktarılan bilgilere göre sorun, Dell, Samsung ve Gibabyte monitörlerde yaşanıyor.

MacOS Sonoma 14.4 güncellemesi, USB Hub için sorun yaratıyor

Apple‘ın bu soruna çözüm getiren bir güncelleme yayınlaması bekleniyor. Bu güncellemenin ne zaman sunulacağı ise şimdilik bilinmiyor. Yani şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir – iPhone SE 4 için beklentileri düşüren iddia!

MacOS Sonoma 14.4 güncelleme notlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yenilikler:

  • Yeni mantar, anka kuşu, limon, kırık zincir ve sallanan kafa emojileri
  • 18 adet insan emojisi

Değişiklikler:

  • Podcast bölüm metni, tam olarak okunabilir ve arama yapılabilecek şekilde düzeltildi. Belirli bir yerden dinlemek istediğinizde, ilgili noktaya tıklayarak doğrudan oynatabilirsiniz. Ayrıca metin boyutunu ayarlama, kontrastı artırma ve VoiceOver gibi erişilebilirlik özelliklerini kullanabilirsiniz.
  • İşletme Sürümü’ndeki Mesajlar özelliği, tercih ettiğiniz iş güncellemelerini almanızı sağlar. Bu, sipariş durumunuz, uçuş bildirimleriniz, dolandırıcılık uyarıları ve güvenilir işletmelerden gelen diğer önemli bilgileri kapsar.
  • Safari’nin Favoriler Çubuğu artık sadece web sitelerinin simgelerini gösteren bir seçenekle güncellendi. Bu, favori sitelerinize daha hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlamanıza olanak tanır.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz