Ana Sayfa Haberler Nihayet! Apple, web sitesinde çok istenen sayfayı yayına aldı

Nihayet! Apple, web sitesinde çok istenen sayfayı yayına aldı

0

Teknoloji devi Apple, yeni teknolojiler üzerinde çalışmalarını sürdürüyorken müşteri deneyimini de geri plana atmıyor. Son olarak şirket, web sitesinde yeni bir “Kılavuz ” sayfasını devreye aldı. Peki bu sayfada neler var ve kullanıcılara neler sunuyor? İşte konu ile ilgili ayrıntılar…

Apple sitesinde Kılavuz sayfası yayında

Şirket, web sitesi için önemli bir güncelleme yayınladı. Buna göre Apple, çeşitli ürünlerine ait kullanım kılavuzları, onarım rehberleri, teknik özellikler, indirilebilecek yazılımları ve daha fazlasını içeren yeni Kılavuz adlı bir sayfa yayınladı. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Apple sitesinde Kılavuz sayfası yayında

Daha önceden Apple’ın web sitesinde dağınık halde bulunan bilgiler, bu sayfada toplandı. Buna göre kullanıcılar, artık Mac, iPhone, iPad, iPod, Vision Pro, Apple Watch, Apple TV, AirPods, HomePod gibi çeşitli cihazlarla ilgili belgelere kolayca ulaşabilirken, Studio Display ve Pro Display XDR gibi ekranlar, Apple Pencil, Magic Keyboard gibi aksesuarlar için de gerekli tüm bilgilere erişebilirler.

İlginizi Çekebilir – Apple, iPhone 15 montajını başka ülkeye taşıyor!

Bu yeni sayfa kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Zira bir cihazla ilgili bilgilere ulaşmak eskiden daha da zor oluyordu. Bu da kullanıcı deneyimini bir hayli düşüyordu. Neyse ki tüm kaynakların bir arada sunulması, büyük fayda sağladı.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple’ın müşteri memnuniyeti odaklı adımını nasıl buldunuz? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz