Ana Sayfa iPhone 16 serisi iPhone 16 için beklentileri artıran iddia!

iPhone 16 için beklentileri artıran iddia!

0

Apple, geçtiğimiz eylül ayında iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni akıllı telefonlar özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı. Bunun akabinde gözler, iPhone 16 serisine çevrildi. Gelecek modeller ile ilgili şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Son olarak bir söylenti daha çıktı.

iPhone 16 serisi için dikkat çeken iddia

Şimdiye kadar yaşanan sızıntılar doğrultusunda iPhone 16 serisinin önemli yenilikler ile gelmesi bekleniyor. Bu nedenle beklentiler bir hayli yüksek. Son çıkan bir iddia ise serinin ön gövdesindeki çerçeve ile ilgili oldu.

iPhone 16 serisi için dikkat çeken iddia

Akıllı telefon pazarının güvenilir kaynaklarından SisaJournal, iPhone 16 serisinde çerçeve için önemli bir tasarım değişikliğinin yolda olduğunu iddia etti. Paylaşılan bilgilere göre yeni seride, ekranın alt çerçevesi, daha ince olacak. Bu, iPhone 15 serisine kıyasla daha geniş bir ekran alanı sunulacağı anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir – Nihayet! Apple, web sitesinde çok istenen sayfayı yayına aldı

Aktarılan bilgilere göre Apple, çerçeveyi daha da ince hale getirmek BRS teknolojisini kullanacak. Bilmeyenler için bu teknoloji, bakır kabloların kompakt bir pakete sarılması yoluyla çalışıyor. Böylelikle ekran çerçevesinin kalınlığını azaltarak daha ince ve estetik bir tasarım sağlanıyor.

Bilindiği üzere iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri arasında bir çerçeve farkı var. Üst modeller daha ince; alt modeller ise daha kalın çerçevelere sahip. Şu anki iddia ise Apple’ın gelecek iPhone 16 serisinde bu ayrımı ortadan kaldırmayı hedeflediğini gösteriyor. Buna göre iPhone 16 / 16 Plus / 16 Pro / 16 Pro Max yani tüm modeller, ince bir çerçeve ile gelecek.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iPhone 16 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz