Ana Sayfa Haberler Futbol sevenler buraya! İşte YouTube’un iPhone kullanıcılarına sunduğu yeni özellik

Futbol sevenler buraya! İşte YouTube’un iPhone kullanıcılarına sunduğu yeni özellik

0

YouTube, kullanıcı deneyimini yükseltmek için önemli yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, son olarak YouTube TV’nin sevilen özelliği multiview’ı iPhone ve iPad için kullanıma sundu. Peki bu özellik ne işe yarıyor? İşte konu ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…

YouTube TV’nin Multiview özelliği iPhone ve iPad için kullanıma sunuldu

Google tarafından yapılan açıklamaya göre YouTube TV hizmetine abone olan kullanıcılar artık iPhone ve iPad cihazlarında Multiview özelliğini kullanabilirler. Bilmeyenler için bu özellik, aynı anda dört farklı kanalı izleme imkanı sunuyor. Ancak önemli bir nokta var. Multivew, yalnızca spor yayınlarında kullanılabiliyor. Bununla birlikte bazen içerik kısıtlamaları da olabiliyor.

YouTube TV'nin Multiview özelliği iPhone ve iPad için kullanıma sunuldu

YouTube TV uygulamasının 8.11 sürümüne güncellenmesi ile birlikte kullanılabilecek bu özellik, şimdilik yalnızca bazı spor müsabakaları için kullanılabiliyor. Bu içerik kapsamının yakın zamanda genişleyip genişlemeyeceği ise bilinmiyor. Tahminler, genişleyeceği yönünde.

İlginizi Çekebilir – Nihayet! Apple, web sitesinde çok istenen sayfayı yayına aldı

YouTube TV hizmetinin temel planının 72.99 dolar fiyata sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Tabii buna ilave avantajlar da eklenebiliyor. Google, Multivew özelliğini önümüzdeki aylarda Android cihazlara da sunmayı planladığını belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir – ABD, Apple’a dava açtı! Şirketten açıklama geldi

Peki ya siz YouTube TV hizmeti kapsamındaki Multiview özelliğinin iPhone ve iPad kullanıcıları için de sunulması hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz