Ana Sayfa iOS Apple, iOS 18 ile yeni bir devir başlatacak!

Apple, iOS 18 ile yeni bir devir başlatacak!

0

Apple, yılın sonlarına doğru iOS 18 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Şirketin bu güncellemeyle birlikte sunacağı yenilikler ile birlikte kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıması bekleniyor. Son olarak bununla ilgili olarak bir gelişme yaşandı. Öyle ki güncellemenin son dönemlerin en önemli ve en geniş kapsamlı yeniliği içereceği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

iOS 18 ile kişiselleştirme seçenekleri artacak

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Mark Gurman tarafından yayınlanan son rapora göre iOS 18 ile birlikte kullanıcılar, iPhone’larının arayüzünü daha detaylı bir şekilde kişiselleştirebilecekler. Buna göre teknoloji devinin Android işletim sistemlerinde bulunan özelleştirme seçeneklerini iPhone kullanıcılarına sunma planı olduğu söyleniyor. Yenilikler arasında ana ekran widget’ları ve kullanıcıların isteğine göre ayarlanabilen ikon boyutları da yer alıyor.

iOS 18 ile kişiselleştirme seçenekleri artacak

iOS 18’in yeniden tasarlanmış bir ana ekranın yanı sıra önemli odak noktalarından biri de yapay zeka olması bekleniyor. Öyle ki Apple, akıllı telefon pazarındaki diğer markalar ile rekabeti artırabilmek için iPhone’lara üretken yapay zekayı entegre etmeyi planlıyor.

İlginizi Çekebilir – Apple, iOS 18 için gaza bastı! Çinli yapay zeka şirketiyle görüştü

Mark Gurman’ın paylaştığı bilgilere göre üretken yapay zeka ile donatılmış bir şekilde karşımıza çıkacak iOS 18, kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yapay zeka destekli pek çok yeni özellik sunacak. Bu özellikler arasında Siri’nin geliştirilmiş fonksiyonları, Apple Music için yapay zeka ile oluşturulan çalma listeleri ve daha akıllı bir fotoğraf yönetimi sistemi de bulunuyor.

Apple’ın iOS 18’i haziran ayında gerçekleşecek WWDC konferansında duyurması ve ardından bir beta sürümünün yayınlanması bekleniyor. Kararlı sürümün ise eylül veya ekim ayında yayınlanması kuvvetle muhtemel.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iOS 18’den beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz