Ana Sayfa iPhone SE iPhone SE 4’ün ekran boyutu sızdı! iPhone 14’ü aratmayacak

iPhone SE 4’ün ekran boyutu sızdı! iPhone 14’ü aratmayacak

0

Apple, her ne kadar ana iPhone serileri ile öne çıksa da uygun fiyatlı SE serisi ile de dikkat çekiyor. Bu seriyi birkaç yılda bir yeni bir model ile genişletiyor. Bu kapsamda 2022’de iPhone SE 3’ü piyasaya süren şirket, yakın zamanda ise iPhone SE 4’ü tanıtmaya hazırlanıyor.

Uzun bir süredir merakla beklenen iPhone SE 4 ile ilgili şimdiye birçok iddia ortaya atıldı. Tabii buna pek de şaşırmamak gerekiyor. Zira her yeni Apple ürününde söylentiler eksik olmuyor. Son olarak iPhone SE 4 ile ilgili yeni bir iddia çıktı. Buna göre cihaz, önceki modellere kıyasla daha büyük bir ekranla gelecek. İşte iddia edilen iPhone SE 4 ekran boyutu…

iPhone SE 4 ekran boyutu kaç inç olacak?

Son iddiaya göre Çinli ekran üretici BOE, yakında piyasaya sürülecek olan iPhone SE 4 için gerekli olan 6.1 inç OLED ekran panellerinin üretimini üstlendi. Söylentiye göre Apple’a Samsung da teklif sundu ancak fiyat tarafında anlaşılamadı. Koreli şirketin 30 dolarlık fiyat verdiği, Apple’ın 25 doların altında bir ödeme teklifi sunduğu belirtiliyor.

iPhone SE 4 ekran boyutu kaç inç olacak?

Şimdiye kadar sızan bilgilere göre iPhone SE 4 modeli, 2022 yılında çıkış yapan iPhone 14 benzer özelliklere sahip olacak. Buna göre akıllı telefon, 6.1 inç boyutunda OLED bir ekranla gelecek. 60 Hz yenileme hızı ile desteklenecek bu ekran, iPhone 14 Pro serisi ile hayatımıza giren Dinamik Ada teknolojisine de yer verecek.

İlginizi Çekebilir – Yeni Apple Haritalar özelliği ortaya çıktı!

Beklenen iPhone SE 4 teknik özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDeğer
Ekran:6.1 inç – OLED
60 Hz yenileme hızı
İşlemci:Apple A17 veya A18
Ana Kamera:48 Megapiksel
Batarya Kapasitesi:3.279 mAh
5G Bağlantı:Var
USB Yuvası:USB-C
Dinamik Ada:Evet
Face ID:Evet

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz