Ana Sayfa Haberler MacOS hesap makinesi, baştan yaratılıyor!

MacOS hesap makinesi, baştan yaratılıyor!

0

Ortaya çıkan son sızıntılara göre, MacOS hesap makinesi önümüzdeki dönemde oldukça kapsamlı bir güncelleme alacak. Baştan yaratılacağı söylenen uygulamanın, birçok farklı yenilik ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Klasikleşmiş sade tasarımının dışına çıkması beklenen hesap makinesinin, eskisine oranla daha seri ve isabetli hesaplamalar yapacağı söyleniyor. Giderek yaklaşan WWDC 2024 etkinliğinde resmi olarak tanıtılması beklenen güncellemenin, diğer hesap makineleri için de bir milat olacağı konuşulmakta. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

MacOS hesap makinesi uygulamasının yeni güncelleme ile birlikte sayı kutucuklarının yuvarlak köşeli bir görünüme kavuşacağı belirtilirken, bu dizaynın isteğe göre kişiselleştirebileceğini bile iddia edenler mevcut.

Ayrıca Notlar uygulaması ile tam entegre hale gelecek olan hesap makinesi, böylece fiziken not edilmesi oldukça zor olan formülleri ve hesaplamaları bir çırpıda kendi veri tabanına kaydedebilecek. Özellikle MacOS kullanıcılarını oldukça sevindiren bu yeniliklerin, zamanla diğer platformlardaki hesap makinelerine de gelebileceği konuşuluyor.

MacOS hesap makinesi güncelleme-1

Ek olarak kullanıcı arayüzüyle eskisinden çok daha uyumlu çalışacağı söylenen hesap makinesi, böylelikle aradaki uygulama geçiş süresini de minimuma indirmiş olacak. Geçmişte yapılan hesaplamaların da daha stabil bir şekilde kaydedileceği öne sürülüyor. Bununla birlikte uygulamada yapay zeka temelli iyileştirmeler de görebiliriz. Bu gelişmenin, günün sonunda kullanıcıların yararına olmasını umuyoruz.

Apple’da dev sızıntı! Eski çalışanına dava açtı

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple yeni nesil ürünleri ile iyi bir satış başarısı yakalayabilecek mi? Siz şimdiye kadar hangi Apple ürünlerini deneyimlediniz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz