Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro Max maketi ortaya çıktı: Boyutu artacak!

iPhone 16 Pro Max maketi ortaya çıktı: Boyutu artacak!

0

Apple, gelecek Eylül ayında iPhone 16 serisini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken yeni çıkacak modellerle ilgili ön bilgiler belli olmaya başladı. Bugün MacRumors tarafından yayınlanan haberde iPhone 16 Pro Max modelinin maketi, iPhone 15 Pro Max ile yan yana getirildi. Yeni modellerin muhtemel boyutları da belli oldu. Peki, iPhone 16 Pro Max’in boyutu ne kadar olacak? İşte cevabı..

iPhone 16 Pro Max boyutu artacak

MacRumors tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 16 Pro Max’in boyutu, 6,7 inç büyüklüğünde olacak. iPhone 15 Pro Max’e göre 0,2 inç büyüyecek iPhone 16 Pro Max’in kalınlığı ise önceki modele oranla aynı kalacak. Fakat boyutunun artmasından kaynaklı ağırlığında artış olması muhtemel görünüyor.

iPhone 16 Pro Max’te boyut dışında parlaklık konusunda da değişiklik yapılacak. Cihazın iPhone 15 Pro Max’e göre yüzde 20 daha parlak bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ekranın büyümesi ve daha parlak hale gelmesiyle kullanıcıların daha rahat etmesi planlanıyor.

Apple, iPhone 16 serisinin Pro modellerinde Sınır Azaltma Yapısı (BRS) teknolojisini de kullanacak. Telefon modelleri bu sayede daha ince çerçeve boyutlarına ve daha fazla ekran alanına sahip olacak.

Yeni çıkacak iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri ise önceki seride de olduğu gibi 6,1 ve 6,7 inç büyüklüğünde kalacak. Tarih henüz tam olarak belli olmasa da iPhone 16 serisinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone 16 serisinin muhtemel fiyat etiketi ne kadar olacak? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz