Ana Sayfa App Store Oyunseverlere müjde: Mac modelleri, beklenen oyunu destekleyecek!

Oyunseverlere müjde: Mac modelleri, beklenen oyunu destekleyecek!

0

Mac modelleri rakip firmaların oyun bilgisayarları ile sık sık karşılaştırılıyor. Apple ise Mac’lerin oyun oynamaya uygun olduğunu göstermek amacıyla yeni çıkan oyunları Mac App Store aracılığıyla destekliyor. Son olarak video oyun geliştiricisi Ubisoft’un yaptığı açıklamada Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin’s Creed Shadows’un Mac App Store üzerinden Apple Silicon çipli Mac modellerinde de satışa sunulacağını açıkladı. Peki, Assassin’s Creed Shadows ne zaman çıkacak ve ne kadar olacak? Habere hep birlikte göz atalım.

Assassin’s Creed Shadows, Apple Silicon çipli Mac modellerinde desteklenecek

Mac App Store üzerinden Apple Silicon çipli Mac’lerde de satışa sunulacak Assassin’s Creed Shadows, 15 Kasım tarihinde çıkacak. Ubisoft+ üyeliği olan kullanıcılar ise oyuna üç gün erken yani 12 Kasım‘da erişim sağlayabilecek.

Oyun, 16. yüzyıl Japonya’sında geçecek. Oyunda Naore ve Yasuke olmak üzere iki karakterin kendine özel becerileri, silah seçenekleri ve istatistikleri olacak. Karakterlerden Naoe gizlilikle ön plana çıkarken Yasuke de dövüşteki becerisiyle kendine yer edinecek. Oyuncular, değişen hava koşulları ve mevsimlere uygun çeşitli manzaralarla karşılaşacak.

Assassin’s Creed Shadows, serinin önceki oyunlarında da olduğu gibi özelleştirilebilir bir saklama yeri ve toplanabilen müttefikler içerecek. Oyunda oyuncuların hedefleri avlaması ve casus ağları kurması gerekecek. Klasik sürümü 70 dolar olarak belirtilen Assassin’s Creed Shadows oyununun farklı fiyatlarda Gold, Ultimate ve Collector’s Edition olmak üzere farklı seçenekleri de bulunacak. Oyunun ön siparişleri bugünden itibaren Mac App Store üzerinden verilebilir.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Assassin’s Creed Shadows oyununu satın alacak mısınız? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz