Ana Sayfa Apple Adobe Lightroom’dan yapay zeka atağı: Apple ürünleri için güncellendi!

Adobe Lightroom’dan yapay zeka atağı: Apple ürünleri için güncellendi!

0

Adobe Lightroom; iPhone, iPad ve Mac kullanıcıları tarafından oldukça tercih ediliyor. Firma yine de en iyi olmak ve kullanım deneyimini artırmak için uygulamaya yapay zeka destekli yeni özellikler ekledi. Yapay zeka destekli Adobe Lightroom’un yeni özellikleri, Apple müşterilerinin fotoğraflarını daha kolay ve hızlı bir şekilde düzenlemesini sağlayacak. Peki, Adobe Lightroom’a gelen yapay zeka destekli özellikler neler ve ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Adobe Lightroom’dan Apple ürünleri için yapay zeka destekli yenilikler

9To5Mac tarafından bugün yayınlanan habere göre Adobe, Apple ürünleri için Lightroom uygulamasını güncelledi. Firma, güncellemeyle birlikte getirdiği yenilikleri bir gönderiyle duyurdu.

Gönderiye göre Adobe Lightroom; iPhone, iPad ve Mac’ler için şu özellikleri ekledi:

  • Lens Bulanıklığı: Tek bir tıklamayla fotoğrafın herhangi bir bölümünü sorunsuz ve estetik bir şekilde bulanık hale getirir.
  • Yeni Kameralar İçin Genişletilmiş Bağlantı Desteği: Lightroom Classic’teki fotoğraflara gerçek zamanlı erişim sağlayarak günlük düzenlemeye olanak ve iş akışlarında zamandan tasarrufu sağlayarak kullanıcılar arasında daha iyi iş birliğine olanak tanır.
  • Yabancı Nesneleri Silme: Fotoğrafın estetik yapısını bozan ve kadrajda yer almaması gereken yabancı nesneleri kaldırarak boşlukları yapay zeka desteğiyle tamamlar.
  • HDR Optimizasyonu: Fotoğrafların gerçek hayatta görüldüğü gibi daha parlak vurgular, daha derin gölgeler ve daha canlı renklerle düzenlemesine ve dışa aktarmasını sağlar.
  • Fotoğraf Kitaplıklarına Anından Erişim: Fotoğrafları düzenlemeyi en hızlı şekilde yapar.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Adobe Lightroom’un yeni özellikleri Apple müşterileri için fonksiyonel olacak mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz