Ana Sayfa Apple Apple’dan eskiye dönüş: iPhone 16 serisi, tanıdık bir renk seçeneğiyle gelecek

Apple’dan eskiye dönüş: iPhone 16 serisi, tanıdık bir renk seçeneğiyle gelecek

0

Apple, gelecek eylül ayında iPhone 16 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri sunulacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken akıllı telefonların teknik özellikleri ve tasarımları hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bugün Macworld tarafından paylaşılan haberde yeni tanıtılacak modellerin renk seçenekleri belli oldu. Belirtilene göre Apple, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde eski bir renk seçeneğini yeniden kullanacak. İşte detaylar..

Apple, iPhone 16 serisinin Pro modellerinde Rose Gold’u yeniden kullanacak

Macworld tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, eylül ayında tanıtacağı iPhone 16 serisindeki Pro modellerinde Rose Gold seçeneğini yeniden kullanacak. Rose Gold, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 8 serilerindeki modellerde yer almıştı. Hatta bu telefonların tanıtıldığı dönemde oldukça popülerdi. Fakat iPhone 8 modelinden sonra Rose Gold kullanılmamaya başlandı.

iPhone 16 serisinde Rose Gold dışındaki renk seçenekleri ise aynı kalacak. Muhtemel renk seçenekleri ise şu şekilde:

  • iPhone 16 ve iPhone 16 Plus: Siyah, beyaz, mavi, yeşil
  • iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max: Siyah, beyaz, gri, titanyum ve pembe (rose gold)

Öte yandan Apple, iPhone 16 serisinin tamamında titanyum malzeme kullanmaya devam edecek. Yeni serinin kamera özelliklerinde de büyük gelişmeler olacağı bekleniyor. MacRumors tarafından belirtilene göre iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde ilk kez Ultra Geniş Açılı 48 Megapiksel kamera kullanılacak. Mevcut iPhone 15 Pro Max modelinde Ultra Geniş Açılı kamera 12 Megapiksel kullanılmıştı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz