Ana Sayfa Apple ChatGPT uygulaması Mac için geldi: Nasıl indirilir?

ChatGPT uygulaması Mac için geldi: Nasıl indirilir?

0

Teknoloji şirketlerinin yapay zeka alanındaki yarışı hız kesmeden devam ediyor. ChatGPT yaratıcısı OpenAI, kısa süre önce yaptığı Bahar Güncellemesi’nde GPT-4o güncellemesini herkese erişime açtı. Firma, Mac modelleri için de ChatGPT uygulamasını sundu. Yani Mac kullanıcıları, cihazlarına ChatGPT’nin uygulamasını indirecek ve web sürüme girmeden kullanabilecek. Peki, Mac için ChatGPT uygulaması nasıl indirilir? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Mac kullanıcıları için ChatGPT uygulamasını indirme

OpenAI, geçen haftalarda yaptığı Bahar Güncellemesi’nde Mac modelleri için bir ChatGPT uygulaması oluşturduklarını açıkladı. Mac kullanıcıları bu güncelleme sayesinde web sürüme girmeye gerek kalmadan ChatGPT uygulamasını mağazadan cihazlarına indirebilecekler. Fakat OpenAI, dün yaptığı açıklamada Mac kullanıcılarından yalnızca ChatGPT Plus, ChatGPT Team ya da ChatGPT Enterprise abonelerinin ChatGPT uygulamasını hemen indirebileceklerini açıkladı.

ChatGPT Plus, ChatGPT Team ya da ChatGPT Enterprise abonesi olmayan Mac kullanıcılarının ise bir süre daha bekleyeceklerini ve ilk önce bekleme listesine gireceklerini belirtti.

Mac modellerine ChatGPT uygulamasını şu anda indirmek için ChatGPT Plus, ChatGPT Team ya da ChatGPT Enterprise abonesi olmak gerekiyor. Aboneliğin ardından ise sırasıyla şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Web üzerinden ChatGPT‘ye girin
  • ChatGPT’de oturum açın
  • Sağ üst köşede yer alan Profil simgesine tıklayın
  • Uygulamayı İndir’i seçin

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki ChatGPT uygulaması, yalnızca macOS 14, Apple M1, Apple M2, Apple M3 ve Apple M4 işlemcilere sahip bilgisayara yüklenir.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz