Ana Sayfa Apple iOS 18 güncellemesi, iMessage için Metin Efektleri ekleyecek

iOS 18 güncellemesi, iMessage için Metin Efektleri ekleyecek

0

Apple, 10 Haziran’da düzenleyeceği etkinlikte iOS 18 güncellemesini tanıtacak. iPhone’lar bu güncellemeden sonra birçok yeni özelliğe sahip olacak. iPhone’lar için beklenen yenilikler, iMessage için de gelecek. Çünkü iOS 18 güncellemesi, iMessage için Metin Efektleri ekleyecek. Peki, Metin Efektleri özelliği ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iOS 18 güncellemesinin Metin Efektleri, mesaj içindeki kelimeleri canlandıracak

MacRumors tarafından bugün yayınlanan habere göre iOS 18 güncellemesi, iMessage için Metin Efektleri özelliğini ekleyecek. Bu özellik sayesinde mesaj içindeki kelimelerin hepsi tek tek canlanacak. Bu da iPhone kullanıcıları için hareketli bir mesajlaşma deneyimi sunacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki iMessage için kabarcık, görünmez, mürekkep ve konfeti gibi efektler zaten bulunuyor. Fakat bu efektlere uzun süredir herhangi bir güncelleme gelmiyor. iPhone kullanıcıları ise iMessage için Metin Efektleri’nin yanında bir de kelimeleri kalın, italik ve altı çizili şekilde biçimlendirme özelliklerinin gelmesini umuyor.

Söz konusu olan tüm bu özelliklerin yanında bir de iOS 18 güncellemesi için bir de RCS desteğinin gelmesi bekleniyor. RCS desteği sayesinde iPhone ve Android kullanıcıları arasında Wi-Fi üzerinden mesajlaşma engeli kalmayacak. İki taraf da birbirine Wi-Fi desteğiyle yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videolar, sesli mesajlar gönderecek ve okundu bilgileri de görünecek.

iOS 18 güncellemesinin bir de yapay zeka destekli özellikler getireceği biliniyor. Yapay zeka desteği, iMessage hatta Mesajlar uygulamasını da etkileyecek. Kullanıcılar, yapay zekadan destek alarak mesajlarını yanıtlayacak.

Siz okuycularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz